nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Beschikbaar
Te koop : VRIJSTAANDE WONING

Hoogvlietkade 1

1435 GX RIJSENHOUT

€ 900.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: HOOGVLIETKADE1RIJSENHOUT.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Deze royale wo...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
VRIJSTAANDE WONING
Bouwjaar
1979
Woonoppervlakte
231 m²
Aantal kamers
5
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: HOOGVLIETKADE1RIJSENHOUT.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Deze royale woning met inpandige garage is gelegen op een riant kavel van 1182 m2 eigen grond aan de rand van Rijsenhout. De woning heeft een ruime en lichte woonkamer, een open keuken, vier slaapkamers, twee badkamers en een zonnige achtertuin op het zuidoosten. Voor de garage zijn meerdere parkeerplaatsen op eigen grond. Aan de voorzijde heeft u vrij uitzicht op de adelaar en een wandelpark (4,5 km wandelpaden).
Door de slaapkamer en badkamer op de begane grond is de woning geschikt voor levensloopbestendig wonen.

Rijsenhout is een dorp met een supermarkt, basisschool, kinderopvang en een tennis- en voetbalvereniging. Voor overige faciliteiten kunt u terecht is Aalsmeer en Hoofddorp. Door de ligging aan de Ringvaart en de Westeinderplassen is het geschikt voor de watersportliefhebber. Door de fietspont naar Aalsmeer en de snel bereikbare uitvalswegen A4, A9 en N201 zijn Aalsmeer, Amsterdam, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Schiphol makkelijk aan te rijden.

Bijzonderheden:
- Royale woning
- Lichte tuingerichte woonkamer
- Woonkamer, keuken, hal en badkamer begane grond voorzien van vloerverwarming
- Vier slaapkamers waarvan één op de begane grond
- Twee badkamers waarvan één op de begane grond
- Door de slaapkamer en badkamer op de begane grond is de woning geschikt voor levensloopbestendig wonen
- Inpandige dubbele garage met fietsenruimte
- Zonnige achtertuin op het zuidoosten
- Riant perceel van 1182 m2 eigen grond
- Vrij uitzicht met adelaar en wandelpark
- Energielabel B
- De woning heeft 20 zonnepanelen
- Parkeergelegenheid op eigen terrein
- Centraal gelegen nabij Amsterdam, Schiphol en Leiden

INDELING
Begane grond: entree in hal met meterkast, toilet met fontein en toegang tot de slaapkamer en woonkamer. De royale woonkamer met een sfeervolle gashaard aan de voorzijde en een schuifpui naar de achtertuin ligt twee treden lager dan de eetkamer. De open keuken in L-opstelling is uitgevoerd in een lichte kleurstelling met voldoende kastruimte, een stenen werkblad en diverse inbouwapparatuur, te weten; een elektrische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast.
Aan de voorzijde vindt u de slaapkamer met een kastenwand en badkamer en-suite met ligbad met whirlpool, douche, wastafel meubel en vloerverwarming.
De bijkeuken is de verbinding tussen de keuken, de garage en de achtertuin.

Eerste verdieping: ruime overloop, berging en badkamer met douche, wastafel en toilet. Aan de achterzijde zijn twee ruime slaapkamers waarvan 1 met een schuifpui naar een balkon op het zuidwesten. De derde slaapkamer ligt aan de voorzijde. Door het plaatsen van een dakraam of dakkapel kunnen op deze verdieping meer slaapkamers gerealiseerd worden.

Buiten: de woning ligt op een riant perceel van 1182 m2 eigen grond en heeft hierdoor een tuin rondom de woning. De achtertuin op het zuidoosten is fraai aangelegd met veel groen en verschillende terrassen waardoor u altijd ergens van de zon of schaduw kunt genieten. In de voortuin, voor de garage, is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Garage: de woning heeft een dubbele inpandige garage (5 x 10 meter) met een elektrisch deur, een fietsenruimte en veel bergruimte.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 900.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Bouwvorm

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
231 m²
Externe bergruimte
0 m²
Inhoud
843 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 900.000,- K.K.
RIJSENHOUT
Hoogvlietkade 1
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 1.250.000,- K.K.
RIJSENHOUT
Aalsmeerderweg 926
BESCHIKBAAR
appartement
€ 350.000,- K.K.
AALSMEER
Geraniumstraat 65