nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr

Aankoop

Ik wil een huis kopen in Hoofddorp

In je nieuwe huis hoop je lang en gelukkig te leven. Dus wil je een makelaar die je helpt aan de gedroomde match tussen een huis waar je blij van wordt, een gunstig aankoopbedrag en een hypotheek met scherpe rente en passende voorwaarden.


Een makelaar die vlot en deskundig de beste transactieresultaten behaalt. Als marktleider en topscorer in Hoofddorp en omstreken begeleidt ons ervaren team je efficiënt gedurende het hele traject.

Nummer 1 aankoop- en verkoopmakelaar

Regionaal én landelijk staan we ons mannetje. Voor onze transacties worden wij, op basis van onafhankelijke data van de NVM, op de website van Funda beloond met prachtige rankings. We zijn de nummer 1 aankoop/- en verkoopmakelaar in de gemeente Haarlemmermeer en de nummer 1 aankoopmakelaar in Nederland. En dat doen we op basis van no cure, no pay.

Wij vergroten jouw kans op een passend huis

De huizenmarkt heeft geen geheimen voor onze makelaars. Wij vinden het huis dat aansluit op jouw wensen en financiële mogelijkheden.

Onze hypotheekshop

De erkend hypothecair planner en financieel adviseurs in onze Hypotheekshop geven je een duidelijk, maar vooral ook reëel beeld van jouw financiële situatie. Zo vergroten we jouw kansen om een huis te kopen dat past binnen je budget. Heb jij je zinnen op een huis gezet en past het binnen je financiële mogelijkheden? Wij adviseren je bij elke beslissing, gedurende het hele proces.

No cure, no pay

Wij werken als jouw aankoopmakelaar op basis van no cure, no pay. Ja, echt! Je betaalt dus alleen voor onze makelaarsdiensten als we succes boeken. Dus bij ons heb je ook géén intrekkingskosten of maandelijkse kosten. Hebben we je droomhuis gevonden? Dan betaal je ons pas bij de notaris, wanneer je de sleutel van het huis ontvangt.


JOUW DROOMHUIS KOPEN IN 5 STAPPEN


1. Kennismaken met jou

We leren jou en je wensen kennen en geven een realistisch advies op basis van jouw mogelijkheden en de stand van de woningmarkt.


2. We gaan aan de slag met jouw wensen

Jouw persoonlijk aankoopplan bevat een realistisch zoekprofiel. Je ontvangt van ons alle woningen die aan jouw zoekprofiel voldoen, nog voordat deze op Funda staan.


3. Begeleiding en onderzoek

Om jouw kans op succes te vergroten, zijn we flexibel in de planning van bezichtigingen. We begeleiden jou tijdens de bezichtigingen en doen onderzoek naar de realistische waarde van de woning. En uiteraard geven we ook advies over het inschakelen van een onafhankelijke bouwkundige en het laten uitvoeren van een bouwkundige inspectie.


4. We bepalen samen de onderhandelingsstrategie

Op basis van de bouwkundige staat, de locatie van de woning, onderhoudsconditie, vergelijkbare reeds verkochte woningen, omgevingsfactoren, milieuaspecten en bodemgesteldheid adviseren wij jou welke onderhandelingsstrategie voeren en om jou zekerheid te bieden, verifiëren wij ons eigen waarderingsrapport altijd met één of meerdere onafhankelijke taxateurs.


5. Naar de notaris

Is jouw bod geaccepteerd? Je hoort het meteen. Wij checken uiteraard de koopovereenkomst, alle andere belangrijke documenten en voeren een inspectie uit voorafgaand aan de overdracht bij de notaris. Zo zorgen we ervoor dat jij zo min mogelijk risico loopt.

Gratis vrijblijvend aankoopgesprek

Maak eens GRATIS én vrijblijvend kennis met ons. We vertellen je graag hoe we te werk gaan en hoe het ons lukt om onze klanten zó tevreden te krijgen, dat ze ons belonen met een score van 9.8 op onze aankopen en een 9.4 op onze verkopen.