nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr

WELKOM IN HYDE PARK - HOOFDDORP


Hyde Park is een hypermoderne stadswijk met internationale allure. Diverse toparchitecten ontwerpen in Hyde Park de woonblokken, met appartementen in verschillende groottes en met prachtige buitenruimtes. Meer dan 8.000 nieuwe bewoners kunnen gaan genieten van de prachtige architectuur, intieme pleintjes, brede boulevards met restaurants en hoogwaardige winkels. Behalve door iconische gebouwen kenmerkt Hyde Park zich door veel groen. De wijk grenst namelijk aan een gezellig stadspark en de binnentuinen zijn ontworpen door de bekende tuinarchitecten, waaronder Piet Oudolf en Wim Voogt. De nabijheid van het NS-station brengt hotspots als Schiphol, de Zuidas en het centrum van Amsterdam dichtbij.


Er komen 3.800 nieuwe woningen, in een mix van twee-, drie-, vier-, vijfkamerappartementen en penthouses. De appartementen variëren in grootte van 50m² tot 160m² en zijn te koop vanaf €355.500 V.O.N. In 2020 is de bouw van het eerste blok gestart, in 2023 zijn de eerste bewoners ingetrokken.

Blok Knightsbridge nu in de verkoop

Blok Knightsbridge bestaat uit luxueuze appartementen. Blok Knightsbridge kenmerkt zich met verschillende groottes en met prachtige buitenruimtes. Het blok is ontworpen door Team V Architectuur en de fraaie binnentuin is van de vooraanstaande landschapsarchitect Piet Oudolf. Dat zijn slechts een paar van de bijzondere kenmerken van Blok Knightsbridge.

Aanbod in Hyde Park

BESCHIKBAAR
appartement
€ 689.500,- V.O.N.
HOOFDDORP
Knightsbridge Hyde Park huis 1 type 2 0
BESCHIKBAAR
appartement
€ 739.500,- V.O.N.
HOOFDDORP
Knightsbridge Hyde Park huis 2 type 1 0
BESCHIKBAAR
appartement
€ 799.500,- V.O.N.
HOOFDDORP
Knightsbridge Hyde Park huis 3 type 4 0

“Op 6 april 2024 hielden wij onze meest succesvolle Open Huizen Dag ooit!”

Zoals je van ons gewend bent pakken wij bij de Open Huizen Dag altijd flink uit! We hadden bij deze Open Huizen Dag uiteindelijk 23 deelnemende woningen. Zowel in de aanloop naar deze dag als op de dag zelf en uiteraard ook daarna verkochten wij in vier weken tijd alle woningen van de deelnemers.


Aankoopmakelaar, nummer 1 aankoopmakelaar voor expats

Uiteraard kunnen wij je ook begeleiden bij de aankoop van je droomwoning. Wij zijn niet alleen zeer bedreven in het verkopen van woningen, wij staan inmiddels landelijk op plaats 1 als aankoopmakelaar; en als expat aankoopmakelaar ook op plaats 1, met een klanttevredenheidsscore van 9,8! En daar zijn we best trots op.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Wij organiseren regelmatig open dagen in het Hyde Park house. Daarnaast is Hyde park vanaf nu iedere donderdag geopend tot 21:00 uur meld je via ons aan voor jouw persoonlijke afspraak tijdens de VIP nights op donderdagavond.

Wil je weten wat er financieel mogelijk is? Vraag een hypotheekadvies gesprek aan.