nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr

Verkoop

Ik wil mijn huis verkopen in Hoofddorp

Je wilt je huis verkopen. En liefst snel, voor de beste prijs én onder de meest gunstige voorwaarden. Bij ons ben je aan het juiste adres. Volgens de landelijke Top 250 Woningmakelaardij (die tot stand komt door erkend en onafhankelijk onderzoek) is Jeroen van den Boogaard Makelaars in de hele Haarlemmermeer topscorer en het best presterende kantoor om jouw woning te verkopen.

Zorgeloze verkoop van je huis

Je huis verkopen is een grote stap. Ons team haalt alle stress bij je weg en helpt je aan het best mogelijke verkoopresultaat. Als full service makelaar scoren we hoog op onze ervaring en persoonlijke aanpak, ons uitgebreide netwerk en onze kennis van de huizenmarkt in Hoofddorp. En we weten perfect hoe we de juiste koper voor je woning vinden. Daarom zijn we de best presterende aankoop- en verkoopmakelaar in de Haarlemmermeer.

Elk huis zijn eigen website

Bij ons krijgt elke woning zijn eigen website. Dat biedt ons de mogelijkheid om werkelijk alles wat je moet weten van deze woning te laten zien. Natuurlijk vind je er alle standaardinformatie die ook Funda biedt. Maar wij doen méér. Onze eigen woningstyliste/fotografe laat je woning er piekfijn uitzien. Je krijgt bij ons bovendien altijd professionele, haarscherpe fullscreen foto’s (inclusief 360 graden foto’s en een hoogtefoto), een scherpe video en een Virtual Reality-tour.

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Overweeg je je woning te koop te zetten? Onze gratis en vrijblijvende waardebepaling laat zien wat je huis in de huidige markt waard is. Zo kunnen we een reële vraagprijs vaststellen en verkopen we je huis sneller. We behalen niet voor niets de beste transactieresultaten in de Haarlemmermeer.

Snel en effectief op social media

Ons kantoor is actief op Facebook, Instagram en Twitter. Nog voordat je huis officieel te koop staat, plaatsen we al een triggerende preview op onze socials. Als je huis dan officieel op onze site en op Funda staat, hebben we vaak al diverse geïnteresseerden verzameld.

No cure, no pay

Wij werken als jouw verkoopmakelaar op basis van no cure, no pay. Wij adviseren je bij elke beslissing, gedurende het hele proces. Je betaalt pas voor onze diensten wanneer we succes boeken.


Verkoop lukt: Wij schieten vanaf dag 1 alle kosten voor. Je betaalt ons pas als verkoop en eindinspectie rond zijn, en als de overdracht van je huis bij de notaris heeft plaatsgevonden.


Verkoop lukt niet: Als het ons niet lukt je huis te verkopen, betaal je alleen de kosten voor het maken van de foto’s en de diensten van de styliste. De foto’s worden dan wél je eigendom.

JE HUIS VERKOPEN IN 5 STAPPEN


1. Kennismaken met jou en je woning

We leren jou en je wensen kennen en maken een rondje door je huis. Welke sterke punten kunnen we benadrukken?


2. Persoonlijk verkoopplan bepalen

Jouw persoonlijk verkoopplan bevat een realistisch verkoopadvies op basis van de locatie van de woning, bouwkundige staat, onderhoudsconditie, vergelijkbare reeds verkochte woningen, omgevingsfactoren, milieuaspecten en bodemgesteldheid.


3. Presentatie en verkoopklaar maken

Online en offline zetten we je woning flink in de spotlights met een eigen website en brochure, premium ranking op Funda en veel aandacht via social media. Onze woningstyliste laat je huis shinen en onze fotograaf verzorgt fullscreen HD-foto’s, een hoogtefoto, 360 graden foto’s, een scherpe video en een Virtual Reality-tour.


4. Bezichtiging begeleiden

Om jouw kans op succes te vergroten, zijn we flexibel in de planning van bezichtigingen. Wij nemen alle tijd voor jouw woning.


5. Onderhandelen

Is er een serieus bod uitgebracht? Je hoort het meteen. Zijn er meerdere bieders? Wij checken wie de meest ideale koper is. Is er een match? Wij begeleiden alle zaken rond het opstellen van het koopovereenkomst, de eindinspectie en de overdracht bij de notaris.

Laten we kennismaken

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kijken we wat we voor je kunnen betekenen. Fijn om te weten: als jouw verkoopmakelaar werken we op basis van no cure, no pay.