nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Verkocht
Te koop : VRIJSTAANDE WONING

Venneperweg 383

2153 AA NIEUW-VENNEP

€ 1.000.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: VENNEPERWEG383NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Altijd al vr...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
VRIJSTAANDE WONING
Bouwjaar
2008
Woonoppervlakte
243 m²
Aantal kamers
6
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: VENNEPERWEG383NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Altijd al vrijstaand willen wonen? Dan is dit misschien uw kans!
Deze luxe vrijstaande woning heeft een heerlijke tuingerichte living met een luxe open woonkeuken, drie slaapkamers, een badkamer en een ruime bergzolder. In de fraai aangelegde achtertuin op het noordoosten vindt u een heerlijke overkapping en een circa 82 m2 groot bijgebouw met zwembad en loungeruimte. Naast de woning is een zeer ruime carport met een elektrische roldeur en parkeergelegenheid voor twee auto's. Voor de woning is ook nog parkeergelegenheid voor twee auto's op eigen terrein en achter de woning is een openbare parkeerplaats.

Centraal gelegen ten opzichte van winkelcentrum De Symfonie, scholen en sportfaciliteiten. Openbaar vervoer (bus en NS station Nieuw-Vennep) en uitvalswegen liggen op korte afstand waardoor steden als Amsterdam, Schiphol, Haarlem, Leiden en Den Haag snel bereikbaar zijn.

Bijzonderheden:
- Luxe vrijstaande woning
- Riante living
- Luxe woonkeuken
- Drie slaapkamers en een moderne badkamer
- Gehele woning voorzien van airconditioning, LED dimmers, alarmsysteem, vloerverwarming en wifi versterkers
- Waterontharder / ontkalker
- Dakkapellen met elektrische rolluiken
- 20 Zonnepanelen met een capaciteit van 405 WP per paneel
- Fraai aangelegde achtertuin met bijgebouw
- Circa 82m2 groot bijgebouw met zwembad, kantoor-/lounge ruimte en slaapkamer
- Oprit met ruime carport met een elektrische roldeur en plaats voor twee auto's

INDELING
Begane grond: entree in de royale hal met garderobekast, meterkast en luxe toilet met fontein. Vanuit de hal komt u in de riante tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de fraai aangelegde achtertuin. De luxe woonkeuken heeft een stoer betonnen werkblad, een gezellige eetbar en diverse inbouwapparatuur, te weten: een inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging (BORA), twee combi-ovens, een vaatwasser, een grote koelkast en vriezer en een Grohe Red Quooker. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de waskamer. De kamers op deze verdieping hebben veel lichtinval door de aan beiden zijden van de woning geplaatste dakkapellen die zich uitstrekken over bijna de gehele lengte. Aan de voorzijde zijn twee slaapkamer en de ruime masterbedroom met een op maat gemaakte kastenwand vindt u aan de achterzijde. De badkamer heeft een Duravit duobad, een inloopdouche met een grote stort- en een handdouche, een dubbele wastafel met meubel en een toilet. Verder is er nog een berg-/waskamer met de wasmachine en droger aansluiting.

Tweede verdieping: middels een vlizo trap komt u op de ruime bergvliering met de opstelplaats van de C.V. ketel.

Buiten: de woning heeft een fraai aangelegde voortuin met In Lite verlichting en een royale achtertuin op het noordoosten met diverse terrassen waar u altijd een plekje in de zon of schaduw kunt vinden. Aan de woning is een vaste overkapping met een lichtkoepel.
In de achtertuin is een bijgebouw van ca. 82 m2 gebouwd. Hier vindt u een verwarmd en geautomatiseerd binnenzwembad (5 x 3,5 meter) met een elektrisch roldek. Naast het zwembad zijn een separaat toilet, een doucheruimte, drie elektrische ramen en een C.V. ruimte.
Een dubbele schuifdeur verbindt het zwembad met de lounge-/kantoorruimte met een schuifdeurkast en een trap naar de verdieping met een dakkapel. De begane grond heeft vloerverwarming en harmonica deuren waardoor beide ruimtes bij de tuin betrokken kunnen worden.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 1.000.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Bouwvorm

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Ligging
in woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
243 m²
Externe bergruimte
0 m²
Inhoud
956 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
appartement
€ 275.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Venneperhof 17
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 1.100.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Dokter Van Haeringenplantsoen 28
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 750.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Schoolstraat 23