nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Verkocht onder voorbehoud
Te koop : TUSSENWONING

Stadhouderspoort 9

2152 RV NIEUW-VENNEP

€ 575.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: STADHOUDERSPOORT9NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Verras...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
TUSSENWONING
Bouwjaar
2003
Woonoppervlakte
147 m²
Aantal kamers
6
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: STADHOUDERSPOORT9NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Verrassend ruime gezinswoning in een kindvriendelijke woonwijk met heerlijke serre (2018) waar je al heel snel van het voorjaar kan genieten! Er zijn vijf slaapkamers, moderne open keuken, luxe badkamer en een zonnige tuin op het zuidoosten. Spullen pakken en verhuizen maar!

Deze uitstekend onderhouden woning ligt in "De Poorten" in Getsewoud, gemakkelijk bereikbaar middels uitvalswegen naar onder andere Haarlem, Amsterdam, Leiden en Schiphol. Openbaar vervoervoorzieningen zijn goed door de R-net snelbus.
De ligging is ideaal ten opzichte van scholen (basis en middelbaar), kinderopvang, winkels, speelvoorzieningen en sportfaciliteiten.

Bijzonderheden:
- Heerlijke serre (ca. 16 m2) in de achtertuin
- Vijf slaapkamers
- Moderne keuken en badkamer
- Energielabel A+
- 18 zonnepanelen
- Voldoende openbare parkeerplaatsen
- Centrale ligging ten opzichte van winkels, scholen en sportfaciliteiten
- Oplevering in overleg

INDELING
Begane grond: entree in een ruime hal met meterkast en modern toilet met fontein (2020). Tuingerichte woonkamer met schuifdeur naar de serre van circa 16 m2 en zonnige achtertuin op het zuidoosten. De moderne hoekkeuken heeft veel bergruimte en is voorzien van inbouwapparatuur te weten: vijf-pits gasfornuis, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers, waarvan één royale, aan de achterzijde en de royale hoofdslaapkamer aan de voorzijde. Moderne badkamer (2021) voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet.

Tweede verdieping: open ruimte (gemakkelijk in gebruik te nemen als slaapkamer of kantoor) met de opstelplaats van de C.V. ketel in een vaste schuifkast met wasmachine- en drogeraansluiting. Aan de achterzijde is nog eens een ruime slaapkamer met een aparte deur naar de berging.


* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 575.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Bouwvorm

Soort woonhuis
Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
147 m²
Externe bergruimte
10 m²
Inhoud
523 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
twee onder een kapwoning
€ 725.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Warwijcksepoort 11
BESCHIKBAAR
€ 2.950,- P.M.
NIEUW-VENNEP
Habanera 89
BESCHIKBAAR
hoekwoning
€ 1.150.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Lentepark 118