nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Verkocht
Te koop : HOEKWONING

Schubertlaan 58

2151 GB NIEUW-VENNEP

€ 650.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: SCHUBERTLAAN58NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Goed onderho...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
HOEKWONING
Bouwjaar
1998
Woonoppervlakte
155 m²
Aantal kamers
6
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: SCHUBERTLAAN58NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Goed onderhouden en in jaren '30 stijl gebouwde hoekwoning met garage in de kindvriendelijke wijk Getsewoud-Zuid. Er is een lichte woonkamer met open keuken, een bijkeuken, vijf slaapkamers waarvan mogelijk één op de begane grond, een badkamer en een heerlijke voor-, zij- en achtertuin. In de achtertuin op het zuidwesten is een berging en achterom. Op de oprit voor de garage is parkeergelegenheid op eigen terrein.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van winkels, zowel winkelcentra Getsewoud en de Symfonie, scholen (basis en middelbaar), kinderopvang, speeltuintjes en sport- en recreatiefaciliteiten. De bereikbaarheid van de woning is uitstekend met de halte van de R-net snelbus naar Amsterdam, Schiphol en Haarlem op loopafstand, het NS-station op fietsafstand en snel aan te rijden uitvalswegen naar de A4, A5 en A9.

Bijzonderheden:
- Uitgebouwde hoekwoning met vrij uitzicht
- Garage met oprit
- Woonkamer met open keuken en vloerverwarming
- Vier slaapkamers
- Dakkapel op de tweede verdieping
- Energielabel A
- De uitbouw is geschikt voor kantoor/praktijk aan huis of als gastenverblijf
- Zonnige tuin op het zuidwesten met berging en achterom
- Centraal gelegen ten opzichte van winkels, scholen en openbaar vervoer
- Oplevering in overleg

INDELING
Begane grond: entree in hal met meterkast, toilet met fontein en trapopgang. Heerlijke lichte woonkamer met vloerverwarming, een schuifpui naar de achtertuin en een open keuken. De keuken heeft een rechte opstelling met kastruimte en diverse inbouwapparatuur, te weten: vier pits gasfornuis, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken komt u in de voortuin waar u heerlijk in de ochtendzon kunt genieten van een kopje koffie.
De aanbouw die bereikbaar is vanuit de woonkamer heeft aan de achterzijde een bijkeuken met de wasmachine en droger aansluiting, een wastafel en aan de voorzijde een werk-/ of slaapkamer.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde en een slaapkamer met wastafel en de badkamer met douche, toilet en wastafel aan de voorzijde van de woning.

Tweede verdieping: overloop met de opstelplaats van de C.V. ketel. Een ruime slaapkamer met een wastafelmeubel, een berging en een dakkapel aan de achterzijde. Deze kamer kan eventueel gesplitst worden in twee kamers.

Garage: de vrijstaande garage heeft een elektrische deur en toegang tot de achtertuin. Op de oprit voor de garage is parkeergelegenheid op eigen terrein.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 650.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Bouwvorm

Soort woonhuis
Hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
155 m²
Externe bergruimte
18 m²
Inhoud
516 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
hoekwoning
€ 1.150.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Lentepark 118
BESCHIKBAAR
tussenwoning
€ 435.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Frederiksveld 43
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 575.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Sportveldweg 20