nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Beschikbaar
Te koop : HOEKWONING

Lentepark 118

2151 EV NIEUW-VENNEP

€ 1.150.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: LENTEPARK118NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Deze bijzondere...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
HOEKWONING
Bouwjaar
2002
Woonoppervlakte
228 m²
Aantal kamers
9
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: LENTEPARK118NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Deze bijzondere stadsvilla is zeker een bezichtiging waard! Dit unieke herenhuis is geheel op te toekomst voorbereid: beschikt over een lucht-warmtepomp en 22 zonnepanelen (energielabel A+++). Deze hoekwoning is de afgelopen jaren flink gemoderniseerd en hoogwaardig afgewerkt. Er zijn drie slaapkamers, twee werk-hobbykamers, twee badkamers en een split-level woonkamer met gashaard en woonkeuken met luxe inbouwapparatuur van Gaggenau. De achtertuin is keurig verzorgd met een carport voor twee parkeerplaatsen, daarnaast is er ook een heerlijk balkon waar de hele dag de zon schijnt!

Het uitzicht is fantastisch, u kijkt uit over het groene Lentepark. Ideaal voor spelende kinderen of een wandeling met de hond. Winkelcentrum Getsewoud ligt op loopafstand, daarnaast zijn diverse scholen (basis en middelbaar), sportverenigingen, kinderopvang én openbaar vervoer dicht bij. De R-net snelbus gaat naar Schiphol en de grote steden en rijdt dag en nacht. Ook zijn uitvalswegen gemakkelijk aan te rijden.

Bijzonderheden:
- Ideaal geschikt als praktijk of kantoor aan huis
- Waanzinnig groen uitzicht over het Lentepark
- Twee balkons én een heerlijke achtertuin
- Carport en berging met sedum dak
- Twee parkeerplaatsen op eigen terrein met laadpaal (2023)
- Vloerverwarming in de woonkeuken
- Nieuw aangelegde meterkast met 3-fasen aansluiting
- Voorzien van screens en rolluiken
- Woonkamer met sfeervolle doorkijk-gashaard
- Twee moderne badkamers en twee separate toiletten
- Walk-in closet en aparte wasruimte
- Oplevering in overleg

Indeling:
Parterre: entree in hal met toegang tot inpandige berging, een werkkamer aan de voorzijde, separaat toilet met fontein en een ruime kamer met keuken en apart kantoor aan de achterzijde. Verzorgd aangelegde achtertuin met toegang tot de stenen berging, carport met twee parkeerplaatsen.

Eerste verdieping: woonkeuken met kookeiland (2019), geheel op maat gemaakt en voorzien van diverse inbouwapparatuur van Gaggenau zoals inductiekookplaat, stoomoven, combi-oven, koelkast, vriezer en Quooker kraan. Balkon aan de voorzijde met vrij uitzicht over het Lentepark en met fantastische zonsondergang. Het zonnige balkon is voorzien van schuiframen, waardoor je er van het vroege voorjaar tot late najaar heerlijk kunt vertoeven.

Tweede verdieping: split-level woonkamer met gashaard, veel licht en ruimte in deze fantastische living. Er is een open verbinding met de woonkeuken.

Derde verdieping: twee slaapkamers aan de achterzijde met eigen badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, separaat toilet met fontein, master bedroom met privé balkon, walk-in-closet, wasruimte en badkamer en-suite met vrijstaand ligbad, dubbel wastafelmeubel en inloopdouche.

Vierde verdieping: vaste trap naar de vliering met verrassend veel bergruimte.

*English translation in brochure


Kenmerken

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 1.150.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
5

Bouwvorm

Soort woonhuis
Hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Ligging
aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
228 m²
Externe bergruimte
10 m²
Inhoud
1128 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
hoekwoning
€ 1.150.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Lentepark 118
BESCHIKBAAR
tussenwoning
€ 435.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Frederiksveld 43
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 575.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Sportveldweg 20