nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Verkocht
Te koop : TUSSENWONING

Paganiniplantsoen 29

2151 GG NIEUW-VENNEP

€ 525.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: PAGANINIPLANTSOEN29NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.He...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
TUSSENWONING
Bouwjaar
1998
Woonoppervlakte
132 m²
Aantal kamers
5
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: PAGANINIPLANTSOEN29NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Heerlijke gezinswoning met parkeerplaats en carport op eigen terrein! Deze uitgebouwde tussenwoning ligt aan een rustige straat met breed plantsoen in het midden. De woonkamer is ruim met een moderne open keuken, vier royale slaapkamers en een zonnige achtertuin op het zuidoosten. Kom kijken en ervaar het zelf!

Alle voorzieningen zoals winkels, scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten liggen op fietsafstand. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend geregeld middels de R-net snelbus naar de grote steden. Uitvalswegen zijn gemakkelijk aan te rijden waardoor de grote steden binnen handbereik liggen.

Bijzonderheden:
- Kindvriendelijke woonwijk met veel groen
- Uitstekend onderhouden gezinswoning
- Royale slaapkamer op de tweede verdieping met dakkapel
- Achtertuin op het zuidoosten met carport en parkeerplaats
- Energielabel A
- Oplevering in overleg

INDELING
Begane grond: entree in hal met meterkast en toilet met fontein. De open keuken heeft veel bergruimte, een erker met zicht over het plantsoen en diverse inbouwapparatuur, te weten: vier pits gasfornuis, afzuigkap, magnetron, oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie. De uitgebouwde en tuingerichte woonkamer heeft een pvc vloer en openslaande deuren naar de achtertuin op het zuidoosten met zonwering en een berging met daarnaast een carport.

Eerste verdieping: overloop, twee ruime slaapkamers aan de achterzijde en de derde slaapkamer en de badkamer aan de voorzijde. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: overloop met de opstelplaats van de C.V. ketel, de wasmachine aansluiting en een vlizo trap naar de vliering. De royale vierde slaapkamer heeft een dakkapel aan de achterzijde.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 525.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Bouwvorm

Soort woonhuis
Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
132 m²
Externe bergruimte
8 m²
Inhoud
430 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
tussenwoning
€ 435.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Frederiksveld 43
BESCHIKBAAR
hoekwoning
€ 1.150.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Lentepark 118
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 575.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Sportveldweg 20