nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Verkocht
Te koop : EINDWONING

Ottenstein 18

2151 HP NIEUW-VENNEP

€ 500.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: OTTENSTEIN18NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Deze uitgebouwde...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
EINDWONING
Bouwjaar
1999
Woonoppervlakte
122 m²
Aantal kamers
4
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: OTTENSTEIN18NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Deze uitgebouwde hoekwoning vindt u in de kindvriendelijke en gewilde wijk De Steinen. Er is een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer en een royale slaapkamer met inloopkast en werkplek op de eerste verdieping en twee slaapkamers op de tweede verdieping. Nabij de woning is parkeergelegenheid op openbaar terrein.

Gunstig gelegen ten opzichte van scholen (basis en middelbaar), kinderopvang, winkels en sportfaciliteiten. Ook openbaar vervoerverbindingen o.a. de snelbus R-net naar Schiphol, Haarlem en Amsterdam en uitvalswegen zijn snel bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Uitgebouwde hoekwoning met moderne keuken
- Vloerverwarming op de begane grond
- Royale badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet
- Energielabel B (daarna zijn de zonnepanelen geplaatst)
- 13 zonnepanelen (2021) met een vermogen van 385 WP per paneel
- Verzorgd aangelegde achtertuin met overkapping, berging en achterom
- Centraal gelegen ten opzichte van winkels, scholen, kinderopvang en openbaar vervoer
- Oplevering in overleg

INDELING
Begane grond: entree in hal met meterkast, trapkast en toilet met fontein. De tuingerichte woonkamer heeft een mooie pvc vloer met vloerverwarming en een schuifpui naar de achtertuin. De moderne keuken heeft een tweezijdige opstelling met voldoende kastruimte, een eetbar en diverse inbouwapparatuur, te weten: een inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, kokend water kraan (Selzius) en koel-vriescombinatie.

Eerste verdieping: overloop, kast met wasmachine en droger aansluiting, badkamer aan de voorzijde en een ruime slaapkamer met werkplek en inloopkast aan de achterzijde van de woning. De royale badkamer heeft een inloopdouche, ligbad, meubel met dubbele wastafel en een toilet.

Tweede verdieping: overloop, slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde en een slaapkamer met kast met opstelplaats C.V. ketel en wastafel aan de voorzijde van de woning.

Buiten: verzorgd aangelegde voor- en achtertuin. De achtertuin op het noordwesten heeft elektrische zonwering, een afsluitbare overkapping, een berging en een achterom. In de berging is een extra deur geplaatst zodat u eenvoudig een motor kunt stallen.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 500.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Bouwvorm

Soort woonhuis
Eindwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999
Ligging
in woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
122 m²
Externe bergruimte
7 m²
Inhoud
414 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
hoekwoning
€ 1.150.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Lentepark 118
BESCHIKBAAR
tussenwoning
€ 435.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Frederiksveld 43
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 575.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Sportveldweg 20