nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Beschikbaar
Te huur :

Habanera 89

2152 SK NIEUW-VENNEP

€ 2.950,- P.M.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: HABANERA89NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars."Kasteel Getsewoud"...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
Bouwjaar
2007
Woonoppervlakte
160 m²
Aantal kamers
4
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: HABANERA89NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

"Kasteel Getsewoud" is compleet met slotgracht, slangenmuur, duiventil, wachttoren, uitkijkpost en torenkamers ontworpen door architectenbureau Bronsvoort Blaak. Het geheel is opgetrokken uit kloostermoppen die in wildverband zijn gemetseld.
Het uitstekend onderhouden penthouse op de twaalfde verdieping van dit karakteristieke gebouw is nu te koop.

Wonen in het penthouse van het Kasteel van Nieuw-Vennep is een bijzondere belevenis. Zo robuust als de buitenzijde toont, zo veel luxe, gemak en veiligheid treft u binnen in dit gebouw aan. In het penthouse is gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en de afwerking van de keuken en het sanitair is luxe te noemen. Kenmerkend voor het penthouse zijn de fraaie vergezichten en de vele ramen. Het uitzicht beslaat de kuststrook van Zandvoort en Noordwijk aan de westzijde en Haarlem en Amsterdam aan de noordoostzijde.
Deze riante woning beschikt over een royale woonkamer met open keuken, drie ruime en lichte slaapkamers, twee luxe uitgevoerde badkamers, waarvan de grote badkamer is voorzien van een ligbad met whirlpool en twee royale dakterrassen. Verder is er nog een aparte berging met de opstelplaats van de C.V. ketel en de wasmachine aansluiting. Daarnaast is er in de onderbouw een (fietsen)berging en drie eigen parkeerplekken in de garage.

Het Kasteel heeft een lage en hoge toren met appartementen en is omgeven door een slotgracht. Alle appartementen zijn royaal, zowel binnen als buiten. Ieder appartement heeft minimaal één parkeerplaats en een berging in de onderbouw en is standaard voorzien van een videofooninstallatie en een Domotica-systeem.
De woning is goed bereikbaar door de ruime wegen aan de rand van de woonwijk en een bushalte op ongeveer 400 meter afstand. Verder liggen winkels, sport- en recreatiefaciliteiten op fietsafstand.

INDELING
Kelder: hier bevinden zich de drie eigen parkeerplaatsen en de (fietsen)berging.

Parterre: entree met videofoon-installatie, brievenbussen, toegangsdeur naar de parkeerkelder en de centrale hal met toegang tot het trappenhuis en de dubbele lift.

Twaalfde verdieping: vanuit de lift komt u in de gemeenschappelijke hal.
De deur van dit royale penthouse wordt geopend met een toegangspas. U komt binnen in een ruime hal met meterkast, luxe toilet met fonteintje en een ruime berging met de opstelplaats van de C.V. ketel en de wasmachine en droger aansluiting.
Vanuit de hal heeft u toegang tot het eerste royale dakterras van circa 64 m2 op het noordwesten. Vanaf het terras heeft u weids uitzicht over de omgeving. Dit terras is tevens bereikbaar vanuit de woonkamer.
De royale woonkamer is voorzien van een mooie visgraat vloer en veel raampartijen die voor veel daglicht zorgen en uitzicht bieden op water en de omgeving.
De moderne open keuken is uitgevoerd in een donkere kleurstelling en voorzien van een kookeiland, veel kastruimte en inbouwapparatuur, te weten, elektrische kookplaat met afzuiging, oven, magnetron, vaatwasser, Quooker, koelkast, vriezer en een wijnklimaatkast.

Vanuit de woonkamer komt u in een tussenhal met toegang tot de eerste badkamer en de drie slaapkamers. De moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een stoomcabine, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.
De masterbedroom is voorzien van een walk-in closet en een badkamer en-suite en biedt toegang tot het tweede dakterras. De tweede luxe badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad met whirlpool, een dubbele inloopdouche met stortdouche en handdouche, een dubbele wastafel en een toilet. Het dakterras van circa 57m2 is gelegen op het zuidoosten en biedt eveneens vrij uitzicht over de omgeving. De tweede slaapkamer heeft ook toegang tot dit dakterras en de derde slaapkamer heeft een Frans balkon.

Domotica systeem:
Het Domotica systeem zorgt voor communicatie tussen de diverse technieken. Bijvoorbeeld bij het betreden van de hal, het toilet en de badkamer van het appartement zal automatisch de verlichting aangaan. In de hal en in de hoofdslaapkamer is een schakelaar aanwezig met de teksten “thuis” en “weg”. Met deze schakelaars worden alle verlichting en eventueel andere apparatuur in één keer aan- en uitgeschakeld. Met dit systeem is het optioneel mogelijk om bijvoorbeeld met een afstandsbediening de zonwering, huishoudelijke apparaten of de gordijnen te openen en te sluiten. Ook de temperatuur in de woning kan aan het systeem worden gekoppeld. Ook valt te denken aan speciale toepassingen, denk bijvoorbeeld aan een automatische doorkoppeling naar hulpdiensten buiten het gebouw.

Bijzonderheden:
- Het betreft een bieden vanaf prijs
- Appartement is te koop of te huur
- Huurprijs is exclusief servicekosten en gas, water, elektra en gebruikerslasten
- Royale en lichte living met open keuken
- Drie slaapkamers
- Twee luxe badkamers voorzien van zwart sanitair en kranen
- Twee royale dakterrassen met prachtige uitzichten
- Inclusief 3 parkeerplaatsen in de garage
- Er zijn elektra punten voor het opladen van elektrische fietsen in de garage
- De woning is onlangs volledig hoogwaardig gerenoveerd
- De woning kan volledig gemeubileerd en gestoffeerd overgenomen worden
- Het Kasteel heeft een gezonde en actieve VvE
- Servicekosten bedragen € 523,- per maand voor het appartement en drie parkeerplaatsen
- Gunstige ligging ten opzichte van winkels, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en uitvalswegen

Kortom: Dit zeer bijzondere en uitstekend onderhouden penthouse appartement is uniek in de omgeving en zeker uw bezichtiging waard!

 


Kenmerken

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 2.950
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Bouwvorm

Soort woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Ligging
aan water, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
160 m²
Externe bergruimte
43 m²
Inhoud
545 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
€ 2.950,- P.M.
NIEUW-VENNEP
Habanera 89
BESCHIKBAAR
eindwoning
€ 500.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Ottenstein 18
BESCHIKBAAR
hoekwoning
€ 650.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Schubertlaan 58