nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Verkocht onder voorbehoud
Te koop : VRIJSTAANDE WONING

Frederiksveld 22

2151 LS NIEUW-VENNEP

€ 1.050.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: FREDERIKSVELD22NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Luxe en en...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
VRIJSTAANDE WONING
Bouwjaar
2002
Woonoppervlakte
178 m²
Aantal kamers
6
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: FREDERIKSVELD22NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Luxe en energiezuinig wonen (energielabel A)
Ruime en duurzame vrijstaande villa op perceel van 615m2, met inpandige garage en zonnige achtertuin, gelegen in de kindvriendelijke wijk Getsewoud. De lichte woning is voorzien van diverse domotica: smart robotmaaier, (vloer)verwarming, rolluiken en keukenapparatuur. Met vijf slaapkamers, een luxe keuken en moderne badkamer en een zeer complete tuin is deze woning absoluut een bezichtiging waard.

De royale woonkamer heeft het zitgedeelte aan de achterkant, waar een sfeervolle cinewall en gashaard uitnodigen tot ontspannen avonden. Hier vindt u de schuifpui naar de achtertuin. De luxe open keuken met smart inbouwapparatuur is aan de voorzijde gelegen. Door de bijna kamerhoge ramen op de begane grond is er veel natuurlijke lichtinval. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers, waaronder de master bedroom met inloopkast, elektrische (smart) rolluiken en airconditioning, een moderne badkamer, separaat toilet en een aparte ruimte voor de wasmachine en droger. De tweede verdieping bestaat uit een overloop en twee slaapkamers. In de inpandige garage is plek voor een auto, werkbank en fietsen en daarnaast biedt de oprit plek voor meerdere auto’s.

De diepe achtertuin (2020) is op het noordwesten gelegen en heeft meerdere plekken om altijd wel ergens met een kop koffie/thee van de zon te genieten. De tuin heeft een groot gazon met robotmaaier en is voorzien van sierbestrating. Er zijn twee veranda’s: één achterin de tuin met heater, met daarnaast een berging, en een veranda achter de garage met een groen dak. De veranda’s zorgen voor schaduwrijke, maar ook beschutte plekken in de tuin waar u vroeg én laat in het seizoen heerlijk zit. De voor- en achtertuin zijn voorzien van verlichting en extra elektra aansluitpunten.

De populaire woonwijk Getsewoud heeft de perfecte ligging voor het hele gezin. De wijk is kindvriendelijk met winkels, scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten op loop- en fietsafstand. Wandelpark "Venneperhout" ligt om de hoek. Aan het begin van de wijk bevindt zich de R-Net bushalte met directe verbinding naar Schiphol en Amsterdam. Het treinstation Nieuw-Vennep bevindt zich op fietsafstand en diverse uitvalswegen naar o.a. Schiphol (ca. 15 minuten), Amsterdam en Den Haag liggen op korte afstand.

Bijzonderheden:
- Vrijstaande, slimme woning uit 2002 op 615m2 eigen grond
- Diepe achtertuin met twee moderne veranda’s en verlichting
- Ruime living met sfeervolle cinewall met gashaard
- Moderne woonkeuken met luxe (smart) inbouwapparatuur
- Vijf slaapkamers, incl. master bedroom met inloopkast, airconditioning en (smart) rolluiken
- Moderne badkamer met ligbad en inloopdouche
- 10 zonnepanelen (420 WP per paneel)
- Begane grond en badkamer voorzien van (smart) vloerverwarming

INDELING
Begane grond
Entree in ruime hal met de uitgebreide meterkast, zwevend toilet met fontein, toegang tot de garage. Extra brede garage, voorzien van isolatie, elektra en verwarming, met een elektronisch bedienbare roldeur. Stalen glazen deur naar de zeer royale woonkamer, met zithoek aan de achterzijde met schuifpui naar de achtertuin, cinewall en gesloten Bellfires gashaard. Moderne woonkeuken aan de voorzijde in U-opstelling met lichte kleurstelling en ruimvoldoende bergruimte, een zitbar en inbouwapparatuur: inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, (smart) oven, (smart) combi-oven, (smart) inbouwkoffiezetapparaat, warmhoudlade, vaatwasser, koel-vriescombinatie, Quooker en ladeverlichting.

Eerste verdieping
Overloop met separaat zwevend toilet met fontein, wasruimte, twee ruime slaapkamers aan de voorzijde en de masterbedroom aan de achterzijde, met inloopkast, elektrische (smart) rolluiken en airconditioning. Luxe badkamer met een inloopdouche met handdouche en regendouche, ligbad, dubbel wastafelmeubel, designradiator, verlichte en verwarmde spiegel en (smart) vloerverwarming.

Tweede verdieping
Overloop en twee slaapkamers, waarvan één met de opstelplaats van de cv-ketel.

Tuin
Perceel van 615 m2 eigen grond met eigen oprit en parkeergelegenheid voor drie auto’s aan de voorzijde, voortuin (2023) met verlichting en schutting met loopdeur naar de achtertuin. Achtertuin met volwassen bomen, twee moderne veranda’s, meerdere zonneterrassen en een gazon met robotmaaier.

Garage
Aangebouwde garage, extra breed en vanuit de hal bereikbaar met ruimte voor auto, fietsen en/of een werkbank. Elektronische roldeur (met afstandsbediening en codepaneel buitenzijde) en voorzien van isolatie, verwarming en elektra. Carport voor de garage met lichtkoepel en inbouwspots.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 1.050.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Bouwvorm

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
178 m²
Externe bergruimte
9 m²
Inhoud
627 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
tussenwoning
€ 435.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Frederiksveld 43
BESCHIKBAAR
hoekwoning
€ 1.150.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Lentepark 118
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 575.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Sportveldweg 20