nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Beschikbaar
Te koop : VRIJSTAANDE WONING

Dotterbloemstraat 5

2153 ES NIEUW-VENNEP

€ 995.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: DOTTERBLOEMSTRAAT5NIUEWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Deze...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
VRIJSTAANDE WONING
Bouwjaar
1996
Woonoppervlakte
371 m²
Aantal kamers
7
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: DOTTERBLOEMSTRAAT5NIUEWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Deze lichte en ruime onder architectuur gebouwde villa in de oude dorpskern van Nieuw-Vennep biedt vele woon-werkmogelijkheden. De villa heeft twee livings waarvan één met een grote open vide, een open keuken en de andere met drie slaapkamers, twee badkamers, veel bergruimte en een kantoorruimte. De villa bestaat uit twee geschakelde woningdelen, gebouwd in 1996 en 2001, en kan echter ook op vele andere manieren ingedeeld worden. Een van de mogelijkheden is dat de woning wordt gesplitst voor bewoning door twee gezinnen. Doordat nagenoeg alle kamers zich op de begane grond bevinden is deze villa uitermate geschikt voor levensbestendig wonen. 
De fraaie en onder architectuur aangelegde tuin op het zuidwesten heeft een grote siervijver, veel begroeiing, een berging, een tuinhuis met overkapping en diverse terrassen zodat u altijd van de zon of schaduw kunt genieten. 

Centraal gelegen ten opzichte van winkels, scholen, kinderopvang, sport- en recreatiefaciliteiten. Openbaar vervoer en uitvalswegen naar Amsterdam, Haarlem, Leiden, Den Haag en Schiphol zijn snel bereikbaar. 

Bijzonderheden: 
- Vrijstaande onder architectuur gebouwde villa en geheel omringd door groen
- Natuurstenen vloer met vloerverwarming in woonkamer, keuken en kantoor
- Twee C.V. ketels en WTW systeem
- HR++ glas
- Vier zonnepanelen met een totale capaciteit van 360 KwH in 2022
- Onder architectuur aangelegde tuin met diverse terrassen en een grote siervijver
- Geschikt voor kantoor en/of praktijk aan huis
- Geschikt voor levensbestendig wonen of zorgwoning in de ruime tuin
- De woning biedt vele mogelijkheden voor andere indelingen
- Parkeergelegenheid op eigen terrein

INDELING
Begane grond: entree in hal met meterkast en toilet met fonteintje. De hal geeft met hardglazen openslaande deuren toegang tot de woonkamer en de tweede living. De ruime woonkamer heeft een open keuken, bijkeuken, openslaande deuren naar de tuin en een spiltrap naar de eerste verdieping. De keuken in U-opstelling heeft diverse inbouwapparatuur, te weten: een elektrische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. De tweede living, thans in gebruik als multifunctionele ruimte, heeft schuifdeuren naar de tuin en geeft toegang tot het kantoor en de hal naar het slaapgedeelte. In het achterste deel van de woning bevinden zich drie ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel, een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel, ruime berging en een inpandige werkplaats. 

Eerste verdieping: open vide met fraaie gashaard en hoog schuin toelopend houten plafond. Deze verdieping is momenteel in gebruik als werk- en ontspanningsruimte met twee afsluitbare ruimtes waarin nog aansluitingen voor een extra badkamer en toilet aanwezig zijn.


Kenmerken

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 995.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
3

Bouwvorm

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996
Ligging
in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
371 m²
Externe bergruimte
19 m²
Inhoud
1314 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 995.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Dotterbloemstraat 5
BESCHIKBAAR
hoekwoning
€ 450.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Kerkstraat 54
BESCHIKBAAR
tussenwoning
€ 375.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Binderstraat 40