nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Verkocht onder voorbehoud
Te koop : TUSSENWONING

Cronenstein 46

2151 EN NIEUW-VENNEP

€ 520.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: CRONENSTEIN46NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Uitgebouw...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
TUSSENWONING
Bouwjaar
2000
Woonoppervlakte
118 m²
Aantal kamers
3
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: CRONENSTEIN46NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Uitgebouwde woning in de kindvriendelijke en gewilde wijk Getsewoud-Zuid. De afgelopen jaren is de woning verbouwd waarbij de keuken, badkamer en de voor- en achtertuin vernieuwd zijn en er zijn slaapkamers samengevoegd. Nu is er een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers (mogelijkheid tot vier), een royale badkamer en zonnige achtertuin op het zuidoosten met vrijstaande berging, overkapping en achterom.

Gunstig gelegen ten opzichte van scholen, kinderopvang, speeltuintjes, winkels en sport- en recreatiefaciliteiten (Jeugland en wandelpark Venneperhout). Openbaar vervoerverbindingen (bushalte R-net en NS-station Nieuw-Vennep) en uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol, Haarlem, Leiden en Den Haag zijn goed bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Uitgebouwde woonkamer
- Moderne keuken met inbouwapparatuur
- Twee slaapkamers met mogelijkheid tot vier
- Royale badkamer met een sterrenplafond en vloerverwarming
- Fraai aangelegde en zonnige achtertuin op het zuidoosten
- Vlonder en schuttingen in de achtertuin zijn van composiet dus onderhoudsarm
- 11 Zonnepanelen met een capaciteit van 295 WP per paneel en een thuisaccu van 10 kWh (ter overname)

INDELING
Begane grond: entree in een hal met meterkast, toilet met fontein en trapkast. De uitgebouwde woonkamer heeft een schuifpui naar de achtertuin en een open keuken. De moderne keuken aan de voorzijde heeft een tweezijdige opstelling is uitgevoerd met veel kastruimte, een eetbar en diverse inbouwapparatuur, te weten: inductie kookplaat, afzuigkap, magnetron, oven en vaatwasser.

Eerste verdieping: overloop, royale slaapkamer (voorheen twee kamers) aan de achterzijde en een royale badkamer aan de voorzijde. De badkamer heeft een ligbad met whirlpool (ter overname), een inloopdouche met een stort- en handdouche, een toilet, een dubbele wastafel in een meubel en vloerverwarming. Zowel de slaap- als de badkamer strekken zich uit over de gehele breedte van de woning.

Tweede verdieping: middels een schuifdeur komt u in de ruime slaapkamer met een dakkapel aan de achterzijde. Er is ook een ruimte met de opstelplaats van de C.V. ketel en de wasmachine aansluiting.

Buiten: de woning heeft een verzorgd aangelegde voor- en achtertuin. De achtertuin op het zuidoosten heeft zonwering, een houten vlonder, een overkapping aan de berging en een achterom.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 520.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Bouwvorm

Soort woonhuis
Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
118 m²
Externe bergruimte
8 m²
Inhoud
397 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
hoekwoning
€ 1.150.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Lentepark 118
BESCHIKBAAR
tussenwoning
€ 435.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Frederiksveld 43
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 575.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Sportveldweg 20