nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Verkocht
Te koop : VRIJSTAANDE WONING

Bramerveld 54

2151 LC NIEUW-VENNEP

€ 925.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: BRAMERVELD54NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Uniek gelegen vri...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
VRIJSTAANDE WONING
Bouwjaar
2000
Woonoppervlakte
224 m²
Aantal kamers
6
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: BRAMERVELD54NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Uniek gelegen vrijstaande villa met vrij uitzicht over het Venneperhout. De woning is gelegen op een ruim kavel aan het water en heeft een heerlijk lichte en uitgebouwde woonkamer met woonkeuken, vijf slaapkamers, een badkamer, twee separate toiletten, een aangebouwde garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. In de achtertuin op het zuidwesten heeft u vanaf de diverse terrassen zicht op water en het wandelpark.

Centraal gelegen ten opzichte van winkels, scholen (basis en middelbaar), kinderopvang, sport- en recreatiefaciliteiten. Openbaar vervoer (bushalte R-net) en uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol, Haarlem, Leiden en Den Haag zijn snel bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Uitgebouwde en vrijstaande woning
- Vrij uitzicht over wandelpark Venneperhout
- Aangebouwde garage
- Royale living met woonkeuken
- Vijf slaapkamers
- Fraaie hardhouten bordes trappen naar beide verdiepingen
- Zonnige tuin op het zuidwesten met terras aan het water
- Mogelijkheid tot dakterras op de tweede verdieping
- Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen
- Energielabel A
- De woning is voorzien van 10 zeer hoogwaardige zonnepanelen (Sunpower) met een capaciteit van 327 Wp per paneel en garantie tot 2034
- Parkeergelegenheid voor 2 auto's op eigen terrein
- De beschoeiing aan het water is in 2022-2023 vervangen
- Gelegen op centrale locatie nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen

INDELING
Begane grond: entree in de royale, lichte hal met grote raampartijen en de hardhouten open bordes trap. In de hal bevindt zich de meterkast en een toiletruimte met fontein en vanuit hier heeft u toegang tot de garage.
Openslaande deuren geven toegang tot de royale living met aan de voorzijde de woonkeuken en de uitgebouwde woonkamer aan de achterzijde.
De uitgebouwde woonkamer is tuingericht en heeft een houten vloer, een gashaard en een schuifpui naar de achtertuin. Vanaf de bank heeft u vrij zicht over het Venneperhout.
De woonkeuken in L-opstelling is uitgevoerd met een granieten werkblad, voldoende bergruimte en diverse inbouwapparatuur, te weten; elektrische kookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, koel-vriescombinatie en vaatwasser.

Eerste verdieping: ruime overloop met een vide over de hal beneden, een bergkast en een separaat toilet. Verder zijn op deze verdieping twee slaapkamers aan de voorzijde, een slaapkamer met inloopkast aan de achterzijde, een slaapkamer boven de garage en de badkamer. De moderne badkamer heeft een douche, een ligbad en een dubbel wastafelmeubel.

Tweede verdieping: overloop met opstelplaats C.V. ketel, wasmachine en droger aansluiting en toegang tot de ruime slaapkamer. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het aan te leggen dakterras.

Garage: de aangebouwde en uitgebouwde garage heeft een elektrische kanteldeur met afstandsbediening, een deur naar de achtertuin en is binnendoor bereikbaar vanuit de hal.

Buiten: aan de voorzijde is een verzorgd aangelegde tuin met op de oprit voor de garage parkeergelegenheid voor twee auto's op eigen terrein. De achtertuin aan het water is gelegen op het zuidwesten en fraai aangelegd met diverse terrassen, waaronder een verlaagd terras aan het water, een houten berging en vrij uitzicht over het Venneperhout.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 925.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Bouwvorm

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Ligging
aan water, aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
224 m²
Externe bergruimte
0 m²
Inhoud
851 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
tussenwoning
€ 435.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Frederiksveld 43
BESCHIKBAAR
hoekwoning
€ 1.150.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Lentepark 118
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 575.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Sportveldweg 20