nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Onder bod
Te koop : TWEE ONDER EEN KAPWONING

Kudelstaartseweg 240

1433 GR KUDELSTAART

€ 595.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: KUDELSTAARTSEWEG240KUDELSTAART.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Ee...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
TWEE ONDER EEN KAPWONING
Bouwjaar
1973
Woonoppervlakte
122 m²
Aantal kamers
4
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: KUDELSTAARTSEWEG240KUDELSTAART.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Een uniek multifunctioneel object met uitzicht over De Westeinderplassen: kom langs en ervaar het zelf! Deze twee-onder-één kapwoning is de afgelopen jaren flink onder handen genomen.

Op de begane grond is een kantoor gerealiseerd, voorzien van keuken, toilet, toegang tot de kelder en een aparte server/opslagruimte. Via de achterzijde van het pand is een aparte entree met toegang tot extra woonruimte/appartement, waar onder een slaapkamer met badkamer op de begane grond en een separate berging. Van de begane grond van het gehele pand is gemakkelijk één geheel te maken en bruikbaar te maken als één woonhuis.

Op de eerste verdieping is een royale woonkamer met luxe woonkeuken, er is fantastisch uitzicht over De Westeinderplassen. Het is mogelijk een dakterras te realiseren. De tweede verdieping is uitgerust met een slaapkamer met badkamer en-suite. Voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Er is een royale dakkapel aan de voor- en achterzijde zodat het een erg lichte slaapkamer is. En ook hier.. waanzinnig weids uitzicht!

De ligging is ideaal: langs de prachtige Kudelstaartseweg, vlak bij het dorpscentrum van Kudelstaart met divers winkelaanbod zoals een supermarkt (Albert Heijn), warme bakker, slager, drogist, kapper, cadeauwinkels en een snackbar. Kinderopvang en verschillende scholen zijn op loop-/fietsafstand. Voor de echte watersportliefhebbers ligt Jachthaven Kudelstaart vlak naast de woning. Uitvalswegen naar Amsterdam, Leiden, Den Haag en Schiphol zijn gemakkelijk aan te rijden.

Bijzonderheden:
- Geschikt voor kantoor/praktijk aan huis/commerciële activiteiten
- Recent gemoderniseerd
- Twee badkamers en drie toiletten
- Dakterras mogelijk
- Kelder toegankelijk
- Parkeerplaatsen op eigen terrein
- Energielabel C
- Oplevering kan spoedig

INDELING
Begane grond: entree voorzijde; hal met meterkast, woonkamer/kantoorruimte met keukenblok, separaat toilet met fontein en extra kamer/serverruimte/opslag. Er is toegang tot de kelder via een trap. Aan de achterzijde is de entree naar de berging met opstelplaats van twee C.V.-ketels plus een tweede entree met toegang tot de hal, slaapkamer met vaste kast en moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Via de trap bereikt u de woonverdieping.

Eerste verdieping: royale woonkeuken met kastenwand en tv-meubel, vaste bank en keuken voorzien van inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, oven, vaatwasser en een Quooker. Openslaande deuren geven toegang tot het (nog aan te leggen) dakterras met uitzicht over De Westeinderplassen.

Tweede verdieping: ruime slaapkamer met twee dakkapellen, een moderne inloopdouche en aparte toiletruimte met wastafelmeubel.


Kenmerken

Status
Onder bod
Vraagprijs
€ 595.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Bouwvorm

Soort woonhuis
Twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Ligging
aan water, in centrum, vrij uitzicht

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
122 m²
Externe bergruimte
0 m²
Inhoud
435 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
appartement
€ 350.000,- K.K.
AALSMEER
Geraniumstraat 65
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 900.000,- K.K.
RIJSENHOUT
Hoogvlietkade 1
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 1.250.000,- K.K.
RIJSENHOUT
Aalsmeerderweg 926