nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Beschikbaar
Te koop : VRIJSTAANDE WONING

Kudelstaartseweg 238

1433 GR KUDELSTAART

€ 1.700.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: KUDELSTAARTSEWEG238KUDELSTAART.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Ro...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
VRIJSTAANDE WONING
Bouwjaar
2001
Woonoppervlakte
255 m²
Aantal kamers
7
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: KUDELSTAARTSEWEG238KUDELSTAART.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Royaal vrijstaand herenhuis gelegen aan Jachthaven Kudelstaart met fantastisch weids uitzicht over De Westeinderplassen! Iedere avond kunt u hier genieten van 'n spectaculaire zonsondergang!

Deze keurig onderhouden woning is direct te betrekken en van alle gemakken en luxe voorzien. Er is een heerlijk zonnig dakterras op het zuiden, maar liefst vijf slaapkamers, twee badkamers, een berging plus ruime garage voor twee auto's en nog veel meer.

Dit bijzondere vrijstaande herenhuis ligt aan De Westeinderplassen, langs de Kudelstaartseweg met alle gewenste en benodigde voorzieningen in de omgeving. Uitvalswegen zijn gemakkelijk aan te rijden, waardoor de grote steden als Amsterdam, Haarlem, Leiden, Den Haag en de luchthaven Schiphol goed bereikbaar zijn. Het dorpscentrum met diverse winkels zoals de Albert Heijn, warme bakker, slager en drogisterij ligt op loopafstand. Scholen (basis en middelbaar) liggen op fietsafstand en diverse kinderopvang nabij.

Wij nodigen u graag uit voor het maken van een afspraak om deze prachtige villa te komen bezichtigen!

Bijzonderheden:
- Energielabel A
- 19 zonnepanelen
- Parkeerplaatsen in de garage én op eigen terrein
- Zonnig dakterras met fantastisch uitzicht over De Westeinderplassen
- Verzorgde voor- en achtertuin
- Alle faciliteiten in de omgeving, zoals winkels, scholen, kinderopvang en recreatie
- Ideaal voor de echte watersportliefhebber!
- Oplevering in overleg

INDELING:
Parterre: entree in ruime hal met toegang tot drie slaapkamers, waarvan één met eigen badkamer, separaat toilet met fontein, bergruimte met wasmachine- en drogeropstelling. Via de garderobe bereikt u binnendoor de riante garage voorzien van elektra, water en elektrisch bedienbare garagedeur. Er is plaats voor twee auto's en meer..

Eerste verdieping: overloop met goederenlift, bergruimte, separaat toilet met fontein, moderne woonverdieping voorzien van vloerverwarming en sfeervolle gashaard, dakterras met meerdere loungeplekken, luxe Boffi woonkeuken aan de voorzijde met inbouwapparatuur van Gaggenau, te weten: stoomoven, combi-oven, koelkast, vriezer, water- en ijsdispenser, wijnklimaatkast, inductiekookplaat, teppanyaki plaat en Quooker kraan.

Tweede verdieping: overloop met diverse inbouwkasten/walk-in-closet, slaapkamer aan de voorzijde met overdekt balkon en primary bedroom aan de achterzijde met overdekt balkon en badkamer en-suite voorzien van stoomcabine, toilet, dubbele wastafel en vloerverwarming.

Vliering: vlizotrap naar de vliering met veel bergruimte en opstelplaats van C.V.-ketel en boiler.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 1.700.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5

Bouwvorm

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001
Ligging
aan water, vrij uitzicht

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
255 m²
Externe bergruimte
0 m²
Inhoud
1065 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 1.700.000,- K.K.
KUDELSTAART
Kudelstaartseweg 238
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 895.000,- K.K.
RIJSENHOUT
Hoogvlietkade 1
BESCHIKBAAR
appartement
€ 589.500,- V.O.N.
HOOFDDORP
Knightsbridge Hyde Park huis 3 type 5 0