nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Verhuurd
Te huur : APPARTEMENT

Rottumeroog 38

2134 ZR HOOFDDORP

€ 1.500,- P.M.
Doe een bod

Omschrijving

*** OPEN HUIS OP DONDERDAG 29 JUNI VAN 11.00 - 12.30 UUR ******* U KUNT DE WONING ZONDER AFSPRAAK KOMEN BEZICHTIGEN ****Modern, luxe en licht! Dat zijn de beste woorden die dit splinternieuwe gemeubileerde appartement omschrijven. Op zoek naar een leuke en betaalbare kant-en-klare woning met ruim balkon op het zuidoosten, gelegen op een fraaie e...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
APPARTEMENT
Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
66 m²
Aantal kamers
2
Lees meer

Omschrijving

*** OPEN HUIS OP DONDERDAG 29 JUNI VAN 11.00 - 12.30 UUR ****
*** U KUNT DE WONING ZONDER AFSPRAAK KOMEN BEZICHTIGEN ****

Modern, luxe en licht! Dat zijn de beste woorden die dit splinternieuwe gemeubileerde appartement omschrijven. Op zoek naar een leuke en betaalbare kant-en-klare woning met ruim balkon op het zuidoosten, gelegen op een fraaie en uitstekend bereikbare locatie? Kom dan snel kijken in het appartementencomplex Rottumeroog te Hoofddorp! Het appartement is 66m² groot, volledig als nieuw afgewerkt en gelegen op de vierde verdieping met vrij uitzicht. Dit appartement is zeer gunstig gelegen. Het appartementencomplex bevindt zich naast het Spaarne ziekenhuis, met de halte van R-net naast de deur (snelle verbinding naar o.a. Schiphol, Amsterdam en Haarlem). Voorts is de woning uitstekend gelegen ten opzichte van uitvalswegen in de richting van de grote steden en Schiphol.

Het appartementencomplex is dicht bij alle denkbare voorzieningen gelegen, zo is het vernieuwde winkelcentrum van Hoofddorp op fietsafstand gelegen! In dit grote winkelcentrum zijn o.a. een bioscoop, restaurants, theater, terrasjes, cafés en een groot en divers winkelaanbod te vinden. Tevens bent u binnen enkele minuten bij het winkelcentrum ’t Paradijs, waar zich diverse winkels bevinden zoals een Albert Heijn, Blokker, verswinkels, drogisterij en een wekelijkse markt met zowel textiel als verse voedingsmiddelen. De woning ligt eveneens op fietsafstand van winkelcentrum ‘Floriande’, alwaar zich ca. 35 winkels bevinden, en waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen. Tevens bevinden zich In de nabijheid van de woning diverse scholen, sportscholen, recreatiegebied de 'Boseilanden', de Toolenburger plas en een openbare bibliotheek. Woonoppervlakte 66m². Inhoud 220m³. Bouwjaar 2006.

Begane grond:
Afgesloten entree, algemene hal met bellentableau, brievenbussen, de toegang tot de lift en het trappenhuis. Buiten bevindt zich de afgesloten gezamenlijke fietsenberging.

4e verdieping:
Entree in nette en ruime hal met toegang tot de badkamer, wasruimte en de woonkamer. Direct links bevindt zich de badkamer. De moderne badkamer is in lichte kleurstelling tot aan het plafond betegeld en voorzien van een fraai wastafelmeubel met kasten, douche met cabine en een toilet. Naast de badkamer is de aparte wasruimte gelegen. Deze berging beschikt over de opstelling voor de wasmachine en droger en tevens de C.V. ketel van het merk Remeha en de mechanische ventilatie unit. De zeer royale en uiterst lichte woonkamer is voorzien van veel grote raampartijen, gespoten wanden en een fraaie V- groef laminaat vloer.

Via de woonkamer komt men op het balkon van ca. 3.5m2. Het fraaie overdekte balkon is voorzien van een houten mozaïekvloer en gelegen op het zuidoosten. De moderne en strakke open keuken is in rechte opstelling geplaatst en in lichte contrast kleurstelling uitgevoerd. De keuken is voorzien van stalen grepen een fraai werkblad met marmerlook en ruim voldoende onder- en bovenkasten. Verder is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur: o.a. een inductie kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een magnetron, een oven, en een koel / vriescombinatie. De royale slaapkamer is eveneens middels de woonkamer te bereiken en licht te noemen. De slaapkamer van ca. 13.5m2 is fraai afgewerkt en voorzien van een vaste kastenwand.

Bijzonderheden:

- Te betrekken per 16 juli 2023
- Vrij uitzicht
- Box in de onderbouw.
- De woning is gemeubileerd
- Waarborgsom van 1 maand huur.
- De huurprijs is inclusief servicekosten.
- De huurprijs is exclusief gas, water en elektra
- Het betreft een modern appartement! Bouwjaar 2006.
- Energiezuinige woning, groen energielabel van de energieklasse B
- De woning beschikt over een zonnig balkon gelegen op het zuidoosten
- Alle wanden zijn gespoten en vloeren voorzien van een fraai V-groef laminaat
- Hoe hoger men komt hoe ruimer de appartementen aan de schuine zijde van het gebouw

Kortom: dit moderne, uitstekend onderhouden en fraai gelegen appartement, is zo te betrekken en zeker uw bezichtiging waard!


Kenmerken

Status
Verhuurd
Vraagprijs
€ 1.500
Aanvaarding
Per datum
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Bouwvorm

Soort woonhuis
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
66 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
220 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
tussenwoning
€ 485.000,- K.K.
HOOFDDORP
Bredholm 8
BESCHIKBAAR
appartement
€ 1.900,- P.M.
HOOFDDORP
Biesheuvelstraat 167
BESCHIKBAAR
tussenwoning
€ 650.000,- K.K.
HOOFDDORP
Haya van Somerensingel 105