nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Verkocht
Te koop : GESCHAKELDE TWEE ONDER EEN KAPWONING

Elisa van Calcarstraat 42

2135 LP HOOFDDORP

€ 775.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: ELISAVANCALCARSTRAAT42HOOFDDORP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.R...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
GESCHAKELDE TWEE ONDER EEN KAPWONING
Bouwjaar
1991
Woonoppervlakte
179 m²
Aantal kamers
7
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: ELISAVANCALCARSTRAAT42HOOFDDORP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Ruime geschakelde twee-onder-één kapwoning in landhuisstijl met inpandige garage/berging. Deze woning met een ruime woonkamer, open keuken, zes slaapkamers, twee badkamers en een zonnige achtertuin op het zuidoosten is gelegen aan een verkeersluwe straat met uitsluitend bestemmingsverkeer in de kindvriendelijke en gewilde wijk Toolenburg. Op de oprit voor de garage is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Gunstige ligging ten opzichte van scholen (basis en voortgezet), kinderopvang, diverse winkelcentra en sportfaciliteiten. Voor de nodige ontspanning kunt u terecht aan de Toolenburger Plas en het Haarlemmermeerse Bos met bos, strandjes, wandelmogelijkheden en restaurants. Openbaar vervoerverbindingen (bushalte en NS station Hoofddorp) en uitvalswegen naar Haarlem, Leiden, Den Haag, Amsterdam en Schiphol zijn snel bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Gelegen in rustige en kleinschalige villawijk
- Geschakelde twee-onder-één kapwoning in landhuisstijl
- Ruime woonkamer met open keuken
- Begane grond voorzien van vloerverwarming
- Zes slaapkamers
- Twee badkamers
- Zonnige achtertuin op het zuidoosten met gezellige overkapping
- Inpandige garage
- Parkeren op eigen terrein
- Gunstig gelegen ten opzichte van scholen, winkels en uitvalswegen

INDELING
Begane grond: entree in hal met meterkast, toilet met fontein, toegang tot de garage en trapopgang naar de eerste verdieping. De ruime living heeft aan de voorzijde het eetgedeelte en aan de achterzijde een tuingericht zitgedeelte met openslaande deuren naar de achtertuin.
De open keuken in L-opstelling heeft bergruimte in de onder- en bovenkastjes, een granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur, te weten; een zes pits gasfornuis met dubbele oven, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en boiler. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken.

Eerste verdieping: ruime overloop met een werkplek, twee ruime slaapkamers, een kleinere slaap-werkkamer, twee slaapkamers boven de garage met een entresol en een badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, toilet en vloerverwarming. De slaapkamers aan de achterzijde hebben elektrisch bedienbare screens.

Tweede verdieping: Ruime slaapkamer met een breed dakkapel aan de achterzijde, veel bergruimte achter de knieschotten, airconditioning en een badkamer en-suite met inloopdouche, toilet, wastafel en vloerverwarming. Verder een bergruimte met de opstelplaats van de C.V. ketel en de wasmachine aansluiting.

Garage: de inpandige garage is aan de voorzijde toegankelijk middels een loop- en kanteldeur en van binnenuit vanuit de hal en de bijkeuken. Voor de garage is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Buiten: de woning heeft een voortuin met oprit met parkeergelegenheid voor één auto. De verzorgd aangelegde achtertuin op het zuidoosten heeft zonwering en een gezellige overkapping.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 775.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6

Bouwvorm

Soort woonhuis
Geschakelde twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
179 m²
Externe bergruimte
0 m²
Inhoud
632 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
tussenwoning
€ 650.000,- K.K.
HOOFDDORP
Haya van Somerensingel 105
BESCHIKBAAR
tussenwoning
€ 2.100,- P.M.
HOOFDDORP
Prinses Alexialaan 24
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 1.185.000,- K.K.
HOOFDDORP
Bennebroekerweg 643