nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Verkocht
Te koop : TUSSENWONING

Beemsterstraat 18

2131 ZB HOOFDDORP

€ 485.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: BEEMSTERSTRAAT18HOOFDDORP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Deze leuke...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
TUSSENWONING
Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
97 m²
Aantal kamers
4
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: BEEMSTERSTRAAT18HOOFDDORP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Deze leuke gezinswoning met aan de voorzijde vrij uitzicht over een plantsoen met speeltuintje vindt u in een kindvriendelijke wijk nabij het centrum van Hoofddorp. Er is een uitgebouwde woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een zonnige achtertuin op het zuidwesten met berging en achterom.

De ligging is ideaal ten opzichte van winkelcentrum Vier Meren met een uitgebreid winkelaanbod, restaurants, bioscoop en theater, scholen (basis en middelbaar, kinderopvang en diverse sportfaciliteiten. Het Haarlemmermeerse Bos waar u heerlijk kunt wandelen, zwemmen en surfen ligt op fietsafstand. De bereikbaarheid is perfect met openbaar vervoer (bushalte en NS station) op loop-/fietsafstand en snel aan te rijden uitvalswegen naar Leiden, Haarlem, Amsterdam en Schiphol.

Bijzonderheden:
- Ruime en lichte woning
- Uitgebouwde woonkamer met fraaie visgraat vloer (2023)
- Woonoppervlak 97 m2 is inclusief 13 m2 zolder met een hoogte onder de 2 meter
- Vrij uitzicht over een plantsoen met speeltuin
- Zonnige achtertuin op het zuidwesten met berging en achterom
- Centraal gelegen
- Oplevering in overleg

INDELING
Begane grond: entree in hal met meterkast, toilet en trapkast. De uitgebouwde en tuingerichte woonkamer heeft een mooie visgraat vloer, een open keuken en openslaande deuren naar de achtertuin met berging en achterom. De keuken heeft veel bergruimte, een kookeiland en diverse inbouwapparatuur, te weten: elektrische kookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, koelkast (2023), vaatwasser en een lichtkoepel voor extra daglicht.

Eerste verdieping: overloop met separaat toilet, een slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer en de badkamer met ligbad, douche en wastafel aan de achterzijde van de woning.

Tweede verdieping: overloop met de opstelplaats van de C.V. ketel (2023) en de wasmachine en droger aansluiting en een slaapkamer met een dakkapel aan de achterzijde.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 485.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Bouwvorm

Soort woonhuis
Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Ligging
in woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
97 m²
Externe bergruimte
0 m²
Inhoud
335 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
appartement
€ 689.500,- V.O.N.
HOOFDDORP
Knightsbridge Hyde Park huis 1 type 2 0
BESCHIKBAAR
appartement
€ 739.500,- V.O.N.
HOOFDDORP
Knightsbridge Hyde Park huis 2 type 1 0
BESCHIKBAAR
appartement
€ 799.500,- V.O.N.
HOOFDDORP
Knightsbridge Hyde Park huis 3 type 4 0