nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Verhuurd
Te huur : APPARTEMENT

Tweede Atjehstraat 4C + PP

1094 LE AMSTERDAM

€ 2.000,- P.M.
Doe een bod

Omschrijving

*Open Huis op donderdag 20 juli van 13:00 tot 14:00 uur*Modern, luxe en licht! Dat zijn de woorden die dit splinternieuwe en volledig gestoffeerde driekamerappartement het beste omschrijven. Een privé parkeerplaats in de ondergelegen garage is in de huurprijs inbegrepen. Het appartement is 70m2 groot, volledig afgewerkt en gelegen op de vierde ve...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
APPARTEMENT
Bouwjaar
2015
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
3
Lees meer

Omschrijving

*Open Huis op donderdag 20 juli van 13:00 tot 14:00 uur*

Modern, luxe en licht! Dat zijn de woorden die dit splinternieuwe en volledig gestoffeerde driekamerappartement het beste omschrijven. Een privé parkeerplaats in de ondergelegen garage is in de huurprijs inbegrepen. Het appartement is 70m2 groot, volledig afgewerkt en gelegen op de vierde verdieping van het appartementencomplex De Smaragd te Amsterdam. Het appartement beschikt over een ruime en lichte woonkamer, een nette open keuken, een moderne badkamer, 2 ruime en lichte slaapkamers, een separaat toilet, een wasmachine berging en een loggia c.q. serre. De serre is op het zuidwesten gelegen is, de meest ideale zon ligging. Vanuit de serre heeft men een fraai uitzicht over de stad en het spoor. Ook de beide slaapkamers bieden toegang tot deze serre. 

Locatie:

De naam voor het gebouw aan de Insulindeweg, de Celebesstraat en de Tweede Atjehstraat tegenover het Muiderpoortstation in Amsterdam is niet voor niets zo gekozen. De Smaragd is gebouwd in 'nieuwe' oude stijl, afgeleid van de beroemde Amsterdamse School architectuur en combineert fraai ontworpen en compleet afgewerkte 2-, 3- en 4-kamer appartementen op een fraaie locatie in de Indische Buurt van Amsterdam-Oost. De Indische buurt is een levendig stuk Amsterdam, een bruisende mengelmoes van allerlei culturen, een mix van smaken, festivals, verzamelpanden, ondernemers en veel meer. Het appartementencomplex heeft tevens nagenoeg alle denkbare voorzieningen in de buurt, daarnaast is de gezellige Dappermarkt om de hoek gelegen! Verder zijn o.a. supermarkten, restaurants, terrasjes, cafés en een groot en divers winkelaanbod op loopafstand te vinden in dit leuke deel van Amsterdam Oost. Tevens bevinden zich in de nabijheid van de woning diverse scholen, sportscholen en speelvoorzieningen. Door de vele initiatieven en ontwikkelingen is de Indische Buurt een interessante en levendige plek om te vertoeven. Het is ook een groene buurt met het Oosterpark, Flevopark, Frankendaelpark, Artis en de Hortus Botanicus dichtbij. Alles op ongeveer 10 minuten van het centrum en via de Insulindeweg direct verbonden met de ring. Het appartementencomplex bevindt zich naast het Muiderpoort station en heeft de tramhalte op steenworp afstand. Woonoppervlakte ca. 70m2, exclusief de loggia welke aangemerkt is als 7m2 overige inpandige ruimte. Inhoud ca. 182m3. Bouwjaar 2015.

Indeling: 

Begane grond: 
Buiten het bellentableau in combinatie met video-installatie. Afgesloten entree in algemene hal met brievenbussen, alsmede de toegang tot de lift en het trappenhuis. De auto kan men parkeren in de ondergelegen parkeergarage. Daarnaast beschikt men over een separate berging in de onderbouw. 

Vierde verdieping: 
Entree in hal met meterkast, bergkast met daarin de opstelling van de recente C.V. combiketel alsmede een separaat toilet met fontein en een aparte wasmachine berging met daarin de Miele wasmachine. De hal geeft middels loopdeuren toegang tot alle vertrekken van dit appartement, behalve de serre. De badkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en betegeld in lichte contrast kleurstelling. De badkamer beschikt verder over een fraaie inloopdouche met glazen wanden, een net wastafelmeubel met lades, een 2e toilet en een grote spiegel met verlichting. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een grote raampartij. Door deze raampartij heeft men hier een fraai uitzicht en veel natuurlijk lichtinval. Vanuit de woonkamer komt men tevens in de Serre welke ca. 7m2 groot meet. De serre is middels het openzetten van het glazen harmonicaraam c.q. de glazen pui te veranderen in een prettige loggia. De moderne open keuken is in contrast kleurstelling uitgevoerd en in L-opstelling geplaatst. Daarnaast beschikt de keuken o.a. over een grote gaskookplaat, een afzuig/wasemkap, combi magnetron, een koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een spoelbak en voldoende kastruimte. De woning zal volledig gestoffeerd worden opgeleverd met op de vloer laminaat. Daarnaast hangen er reeds gordijnen en lampen in de woning. Verder beschikt deze woning over twee ruime en lichte slaapkamers, beiden met toegang tot de loggia. 

Bijzonderheden: 
- Bouwjaar 2015.
- Energiezuinige woning.
- Niet geschikt voor studenten. 
- Waarborgsom: 1 maand huur. 
- Datum beschikbaar: 15 september 2023
- Serre c.q. loggia met ligging op het zuidwesten.
- Een Miele wasmachine is inbegrepen in de huurprijs. 
- Het betreft een modern complex met videofoon en lift.
- Het appartement beschikt tevens over een berging voorzien van verlichting in de onderbouw.
- De foto's zijn van een soortgelijke woning met een ander keukenblad en dienen ter impressie. 
- Het appartement beschikt over 2 privé parkeerplaatsen, waarvan 1 motorplek, in de parkeergarage. 
- Huurperiode: beschikbaar voor onbepaalde tijd, echter het eerste contract zal voor maximaal 2 jaar zijn. 
- Huurprijs is inclusief servicekosten van €50-- en exclusief gas, water elektra en overige gebruikerslasten.
- Kandidaten dienen ons in het bezit te stellen van diverse documentatie o.a. ter onderbouwing van het inkomen.
- Het appartement wordt volledig gestoffeerd opgeleverd, inclusief verlichting, 3 kledingkasten, een kapstok en gordijnen.
- Recht van gunning ligt bij verhuurder, verhuurder behoudt zich voorts het recht voor om kandidaten zonder opgave van reden af te wijzen. 

Kortom: Dit fraai gelegen en uitstekend onderhouden appartement met zonnige serre is zeker uw bezichtiging waard!


Kenmerken

Status
Verhuurd
Vraagprijs
€ 2.000
Aanvaarding
Per datum
Servicekosten
€ 50
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Bouwvorm

Soort woonhuis
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015
Ligging
aan rustige weg

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
182 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
appartement
€ 950.000,- K.K.
AMSTERDAM
Heemstedestraat 35
BESCHIKBAAR
geschakelde woning
€ 635.000,- K.K.
AMSTERDAM
Karl Grogersingel 5
BESCHIKBAAR
appartement
€ 325.000,- K.K.
BADHOEVEDORP
Einsteinlaan 341