nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Beschikbaar
Te koop : GESCHAKELDE WONING

Karl Grogersingel 5+PP

1069 NX AMSTERDAM

€ 635.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: KARLGROGERSINGEL5AMSTERDAM.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Eengezinsw...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
GESCHAKELDE WONING
Bouwjaar
1990
Woonoppervlakte
119 m²
Aantal kamers
5
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: KARLGROGERSINGEL5AMSTERDAM.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Eengezinswoning met aangebouwde garage en zonnige achtertuin op het zuidwesten in de kindvriendelijke, groene en ruim opgezette wijk De Aker in het populaire stadsdeel Nieuw West. Dit stadsdeel kenmerkt zich als rustige woonomgeving die geschikt is voor families met kinderen door de vele groenvoorzieningen en speelgelegenheden. De woning heeft een lichte woonkamer met open keuken, een bijkeuken, drie slaapkamers, een badkamer en een ruime zolderverdieping waar nog één of twee slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. Aan de voorzijde is zicht op groen en water. Parkeren kunt u op de oprit voor de garage of voor de woning op openbaar terrein.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van winkelcentra, basisscholen, kinderopvang en sportfaciliteiten. Op fietsafstand liggen Osdorpplein met winkels en restaurants en de Sloterplas waar u kunt wandelen, fietsen, zwemmen of (water)sporten. De wijk De Aker wordt omringd door een ringvaart waar u kunt wandelen en fietsen naar de Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos of de Lutkemeerpolder.
Uitvalswegen naar de A9 en A10 en tramhaltes naar station Lelylaan, Amsterdam CS en Amsterdam Oost zijn snel bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Ruime eengezinswoning
- Lichte woonkamer met open keuken
- Drie slaapkamers met mogelijkheid tot vier of vijf
- Zonnige achtertuin op het zuidwesten
- Aangebouwde garage
- Energielabel B
- Gelegen aan rustige straat met vrij uitzicht over groen en water
- Erfpachtcanon is afgekocht t/m 31 maart 2039
- De zelfbewoningsclausule is van toepassing

INDELING
Begane grond: entree in hal met meterkast, toilet met fontein en trapkast. De doorzon woonkamer met open keuken heeft een houten vloer en een schuifpui naar de achtertuin. De keuken in L-opstelling heeft onder- en bovenkastjes en inbouwapparatuur, te weten; een elektrische kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Naast de keuken is de bijkeuken met een deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde, een slaapkamer met een vaste kastenwand en openslaande deuren naar het dakterras op het noordoosten en de badkamer aan de voorzijde van de woning. De badkamer heeft een ligbad met douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping: ruime open verdieping met de opstelplaats van de C.V. ketel en de wasmachine en droger aansluiting. Op deze verdieping kunnen eventueel nog één of twee extra slaapkamers gerealiseerd worden door het plaatsen van een dakkapel.

Buiten: de woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin op het zuidwesten is verzorgd aangelegd met veel groen, een terras met zonwering, een pergola en een achterom.

Garage: de aangebouwde garage heeft een kanteldeur en aan de achterzijde een deur naar de achtertuin. Voor de garage is nog parkeergelegenheid voor een auto op eigen terrein.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 635.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Bouwvorm

Soort woonhuis
Geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
119 m²
Externe bergruimte
0 m²
Inhoud
440 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
geschakelde woning
€ 635.000,- K.K.
AMSTERDAM
Karl Grogersingel 5
BESCHIKBAAR
appartement
€ 350.000,- K.K.
AMSTERDAM
Veldzicht 79
BESCHIKBAAR
twee onder een kapwoning
€ 2.750,- P.M.
VIJFHUIZEN
Spieringhof 6