nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Beschikbaar
Te koop : HOEKWONING

Guido van Dethlaan 51

1187 TS AMSTELVEEN

€ 750.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: GUIDOVANDETHLAAN51AMSTELVEEN.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Verras...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
HOEKWONING
Bouwjaar
1992
Woonoppervlakte
139 m²
Aantal kamers
5
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: GUIDOVANDETHLAAN51AMSTELVEEN.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Verrassend ruime woning met zonnige achtertuin aan een rustige weg in de kindvriendelijke woonwijk Westwijk. De wijk is ruim opgezet en rijk aan water en groen. Voor de kinderen zijn er diverse speeltuintjes en speelvelden. De woning heeft een lichte woonkamer met open keuken, vier slaapkamers, twee badkamers en parkeergelegenheid op eigen terrein.
Centraal gelegen ten opzichte van winkels, kinderopvang, scholen (basis en voortgezet), sportfaciliteiten. Stadshart Amstelveen en het Amsterdamse Bos liggen beiden op circa 15 minuten fietsafstand. Openbaar vervoer (tram en bus) en uitvalswegen liggen ook op korte afstand van de woning.

Bijzonderheden:
- Rustig gelegen in kindvriendelijke woonwijk
- Volop speeltuintjes en speelveldjes nabij de woning
- Vier slaapkamers
- Twee badkamers
- Woonkamer met vloerverwarming en een open haard
- Kunststof kozijnen met rolluiken op de eerste verdieping
- Dakkapel op de tweede verdieping
- Kunststof rabat delen aan de voor- en achtergevel
- Bus- en metrohalte op loopafstand
- Inpandige berging met wasmachine en droger aansluiting
- Alarminstallatie
- Zonnige achtertuin op het zuidoosten met veel privacy

INDELING:
Begane grond:
Entree in hal met meterkast, toilet met fonteintje en toegang tot de inpandige berging.
De open keuken in U-opstelling is uitgevoerd met onder- en bovenkasten, een stenen werkblad en inbouwapparatuur, te weten; gasfornuis, afzuigkap, heteluchtoven, magnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie.
De ruime tuingerichte woonkamer is zeer licht door de grote raampartijen en heeft een open haard, PVC vloer met vloerverwarming, een open trap en toegang tot de zonnige achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot alle kamers op deze verdieping. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers en de derde slaapkamer met een vaste kastenwand vindt u aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van een mooie laminaatvloer en kunststof kozijnen met rolluiken. De lichte badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en de wasmachineaansluiting. De lichtkoepel zorgt veel daglicht en ventilatie in de badkamer.

Tweede verdieping:
Door het plaatsen van een dakkapel is hier een ruime slaapkamer met eigen badkamer en bergkast gerealiseerd. De badkamer is afgewerkt met grijze en marmeren tegels en een houten meubel met dubbele wastafel.

Buiten:
Door de hoekligging heeft de woning een voor-, zij- en achtertuin met veel privacy. In de voortuin is parkeergelegenheid op eigen grond. De achtertuin op het zuidoosten grenst direct aan een singel en is verzorgd aangelegd met veel gras en een houten berging.


 


Kenmerken

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 750.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Bouwvorm

Soort woonhuis
Hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
139 m²
Externe bergruimte
9 m²
Inhoud
478 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
hoekwoning
€ 750.000,- K.K.
AMSTELVEEN
Guido van Dethlaan 51
BESCHIKBAAR
appartement
€ 325.000,- K.K.
AALSMEER
Geraniumstraat 65
BESCHIKBAAR
appartement
€ 425.000,- K.K.
AALSMEER
1e J.C. Mensinglaan 29