nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Verkocht onder voorbehoud
Te koop : EINDWONING

Buffelstraat 27

1338 JH ALMERE

€ 400.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: BUFFELSTRAAT27ALMERE.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Deze goed onderhouden...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
EINDWONING
Bouwjaar
1993
Woonoppervlakte
109 m²
Aantal kamers
5
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: BUFFELSTRAAT27ALMERE.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Deze goed onderhouden hoekwoning is rustig gelegen in de populaire Faunabuurt in Almere Buiten. Het biedt een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, een vierde slaapkamer op de tweede verdieping en een diepe achtertuin op het westen. Kortom een heerlijke gezinswoning. Nabij de woning is een speeltuintje voor de kinderen en voldoende parkeergelegenheid.

De woning is centraal gelegen ten opzichte van openbare voorzieningen als een basisschool, winkels en een bushalte. Heerlijk wandelen en ontspannen kunt u in het nabij gelegen groene stadsbos "Buitenhoutsebossen". Het NS station Almere Buiten en het centrum Almere Buiten liggen op fiets- en loopafstand. Met de auto zit u binnen 5 minuten op de A6 en A27 richting Amsterdam, Lelystad, Amersfoort of Utrecht.

Bijzonderheden:
- Heerlijk familiehuis
- Woonkamer met open keuken
- Vloerverwarming op de begane grond
- Vier slaapkamers
- 12 Zonnepanelen met een capaciteit van 305 WP per paneel, kosten € 58,- per maand
- Energielabel A
- Circa 17 meter diepe achtertuin op het westen met berging en achterom
- Gunstige ligging ten opzichte van scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen
- Oplevering in overleg

INDELING
Begane grond: entree in hal met meterkast en toilet met fontein. De tuingerichte woonkamer heeft vloerverwarming, een trapkast en een brede schuifpui naar de achtertuin. De open keuken in L-opstelling is uitgevoerd met voldoende kastruimte en diverse inbouwapparatuur, te weten: een brede inductie kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, vaatwasser en koelkast met vriesvak.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde en een slaapkamer en de badkamer aan de voorzijde van de woning. De badkamer heeft een douche, toilet en dubbel wastafel meubel.

Tweede verdieping: ruime overloop met de opstelplaats van de C.V. ketel en de wasmachine en droger aansluiting. De slaapkamer heeft een dakkapel aan de achterzijde.

Buiten: de woning heeft een voor- en achtertuin. De circa 17 meter diepe achtertuin op het westen is verzorgd aangelegd en heeft een houten berging met daarvoor een pergola met schaduwdoek en een achterom.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 400.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Bouwvorm

Soort woonhuis
Eindwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
109 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
378 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
appartement
€ 950.000,- K.K.
AMSTERDAM
Heemstedestraat 35
BESCHIKBAAR
geschakelde woning
€ 635.000,- K.K.
AMSTERDAM
Karl Grogersingel 5
BESCHIKBAAR
appartement
€ 325.000,- K.K.
BADHOEVEDORP
Einsteinlaan 341