nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Beschikbaar
Te koop : HOEKWONING

Dorpsstraat 29B

2445 AJ AARLANDERVEEN

€ 345.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Unieke vooroorlogse hoekwoning met vier slaapkamers en originele details. Aan de achterzijde is een bijzondere aangebouwde veranda waarvan het dak het balkon van de eerste verdieping is. De gehele woning dient gemoderniseerd te worden. De grenen funderingspalen zijn aangetast en deze zullen herstelt moeten worden.De woning is gelegen in Aarlanderv...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
HOEKWONING
Bouwjaar
1903
Woonoppervlakte
136 m²
Aantal kamers
7
Lees meer

Omschrijving

Unieke vooroorlogse hoekwoning met vier slaapkamers en originele details. Aan de achterzijde is een bijzondere aangebouwde veranda waarvan het dak het balkon van de eerste verdieping is. De gehele woning dient gemoderniseerd te worden. De grenen funderingspalen zijn aangetast en deze zullen herstelt moeten worden.
De woning is gelegen in Aarlanderveen, een klein dorpje tussen Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn. Het is centraal gelegen waardoor grote steden als Amsterdam, Den Haag en Rotterdam makkelijk te bereiken zijn.

INDELING
Begane grond: Entree in voorportaal met aan voorzijde gelegen kamer met vaste kastenwand. Deze kamer kan gebruikt worden als werkkamer. Aansluitend de hal met toilet, trapopgang en toegang tot de kelder. De eenvoudige keuken aan de achterzijde is voorzien van onder- en bovenkasten met inbouwapparatuur, te weten: 4-pits gaskookplaat, oven en afzuigkap. In de keuken is tevens de wasmachine aansluiting. Vanuit de keuken is toegang tot de veranda en de achtertuin.
De woonkamer is gesplitst in twee kamers, een woonkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde. Dit kan eenvoudig aangepast worden waardoor er weer een woonkamer ontstaan die zich uitstrekt over de volledige diepte van de woning.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot drie slaapkamers. De twee slaapkamers aan de voorzijde hebben een eigen wastafel. Via een tussenhal met de opstelplaats van de C.V. ketel zijn nog een slaapkamer en de badkamer bereikbaar. De badkamer is uitgevoerd met een hoekbad/douche, toilet en wastafel. Beide slaapkamers aan de achterzijde hebben toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:
- Kluswoning
- De fundering dient herstelt te worden
- Ruime kelder
- Licht koepel op de overloop
- Originele details
- Vier slaapkamers op de eerste verdieping
- Geschikt voor kantoor aan huis
- De woning dient gemoderniseerd te worden
- Aangebouwde stenen veranda


Kenmerken

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 345.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4

Bouwvorm

Soort woonhuis
Hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1903
Ligging
aan rustige weg, in centrum

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
136 m²
Externe bergruimte
0 m²
Inhoud
457 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
hoekwoning
€ 345.000,- K.K.
AARLANDERVEEN
Dorpsstraat 29
BESCHIKBAAR
twee onder een kapwoning
€ 475.000,- K.K.
ALPHEN AAN DEN RIJN
Doornenburg 158
BESCHIKBAAR
tussenwoning
€ 525.000,- K.K.
KUDELSTAART
Midscheepsstraat 9