nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Onder bod
Te koop : APPARTEMENT

1e J.C. Mensinglaan 29h

1431 RV AALSMEER

€ 425.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: 1EJCMENSINGLAAN29HAALSMEER.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Op een bij...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
APPARTEMENT
Bouwjaar
1950
Woonoppervlakte
102 m²
Aantal kamers
4
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: 1EJCMENSINGLAAN29HAALSMEER.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Op een bijzonder mooie plek, in de voormalige “Columbiaschool” is dit karakteristieke appartement gevestigd. Deze maisonnette is heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien met zelfs een privéparkeerplaats op eigen terrein. De heerlijk ruime woonkamer heeft een luxe open keuken en openslaande deuren naar de fijne loggia op het zuidoosten. Het appartement is voorzien van drie slaapkamers, een riante badkamer en inpandige berging (begane grond).

Het appartement heeft een centrale en praktische ligging ten opzichte van het gezellige dorpscentrum met winkels en horecagelegenheden, recreatiemogelijkheden op loopafstand en diverse sportverenigingen. De Westeinderplassen en het Surfeiland liggen op loopafstand, heerlijk om met mooi weer te vertoeven op of aan het water. Busstation Aalsmeer ligt op korte afstand met goede busverbindingen naar Amsterdam, Schiphol en Haarlem. Uitvalswegen zoals N201, A4, A5 en A9 zijn gemakkelijk te bereiken waardoor Amsterdam en Haarlem in circa 20 autominuten bereikbaar zijn.

Bijzonderheden:
- Riante woonkamer met openslaande deuren naar loggia
- Drie slaapkamers
- Inclusief privéparkeerplaats op eigen terrein
- Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaars
- Servicekosten € 209,- per maand plus € 15,- voorschot water
- Bouwjaar appartement 2015
- Busstation Aalsmeer ligt op korte afstand
- Uitstekende openbaar vervoer verbindingen naar Amsterdam, Schiphol en Haarlem
- Oplevering in overleg

INDELING
Begane grond: privéparkeerplaats op eigen terrein; bellentableau; inpandige bergruimte; trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: entree, in ruime hal met open trap, garderobe, meterkast, modern toilet met fontein en wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting en C.V.-ketel. Royale woonkamer met openslaande deuren en loopdeur naar de loggia en een luxe open keuken met bar en inbouwapparatuur: vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, vriezer, koelkast en combi-magnetron. Slaapkamer/kantoorruimte.

Tweede verdieping: ruime overloop met toegang tot alle vertrekken; master bedroom met dubbele Velux-dakramen aan de voorzijde; riante badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en spiegel; slaapkamer met Velux-dakraam aan de achterzijde.

Kortom: een bijzondere maisonnette met drie slaapkamers, luxe open keuken, heerlijke loggia én parkeerplaats op eigen terrein op een zeer centrale locatie in Aalsmeer.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Onder bod
Vraagprijs
€ 425.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Bouwvorm

Soort woonhuis
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950
Ligging
aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
102 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
359 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
appartement
€ 325.000,- K.K.
AALSMEER
Geraniumstraat 65
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 900.000,- K.K.
RIJSENHOUT
Hoogvlietkade 1
BESCHIKBAAR
tussenwoning
€ 425.000,- K.K.
RIJSENHOUT
Verlaatsweg 4