nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Verkocht
Te koop : TUSSENWONING

Zwanenwater 31

2152 BL NIEUW-VENNEP

€ 495.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: ZWANENWATER31NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Deze ruime won...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
TUSSENWONING
Bouwjaar
1968
Woonoppervlakte
127 m²
Aantal kamers
5
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: ZWANENWATER31NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Deze ruime woning is gelegen op één van de mooiste locaties in de rustige en groene wijk Welgelegen met aan de voorzijde vrij uitzicht over een park en sierwater "Het Zwanenwater". Er is een woonkamer met open keuken, vier ruime slaapkamers, een badkamer en een diepe achtertuin op het noordoosten met een vrijstaande berging en achterom. Hier kun je van 's ochtends vroeg tot 's avonds ca. 20.00 uur heerlijk van de zon genieten, maar ook in de schaduw zitten. Aan de voorzijde kunt u in de avondzon genieten van het uitzicht op het park.

De ligging is ideaal! Winkels, scholen (basis en middelbaar), kinderopvang en sportfaciliteiten liggen op loop- of fietsafstand. Openbaar vervoer, zowel bushalte als NS station, en uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol, Leiden, Haarlem en Den Haag zijn snel bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Prachtig gelegen met uitzicht over groenstrook en het Zwanenwater
- In kindvriendelijke wijk
- Woonkamer met open keuken
- Vier slaapkamers
- Zonnige diepe achtertuin op het noordoosten met berging en achterom
- Ruime voortuin
- Oplevering in overleg

INDELING
Begane grond: entree in hal met meterkast en toilet met fontein. De woonkamer heeft een houten vloer en een open keuken. De keuken in L-opstelling is uitgevoerd met veel kastruimte, een Daalderop kokend water kraan en diverse inbouwapparatuur, te weten: inductie kookplaat, afzuigkap, oven, combi-oven/magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. Vanuit de keuken komt u in de achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde en een slaapkamer en de badkamer aan de voorzijde van de woning. De badkamer heeft een ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet.

Tweede verdieping: ruime overloop met een wastafel en de wasmachine en droger aansluiting, een berging met de opstelplaats van de C.V. ketel en een ruime slaapkamer met aan de voorzijde een dakkapel en aan de achterzijde een dakraam. Deze kamer is extra hoog en er bevindt zich ook een inbouwkast en bergruimte achter het knieschot.

Buiten: de achtertuin op het noordoosten heeft twee terrassen, waardoor altijd voor zon of schaduw gekozen kan worden, veel groen, een (fietsen)berging en achterom. In de voortuin, die is gelegen op het zuidwesten, kunt u 's avonds met een kopje koffie in de zon genieten van het uitzicht op het Zwanenwater.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 495.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Bouwvorm

Soort woonhuis
Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Ligging
in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
127 m²
Externe bergruimte
7 m²
Inhoud
437 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 750.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Schoolstraat 23
BESCHIKBAAR
appartement
€ 275.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Venneperhof 17
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 575.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Sportveldweg 20