nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Beschikbaar
Te koop : EINDWONING

Zaanden 10

2151 SE NIEUW-VENNEP

€ 400.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: ZAANDEN10NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Prachtig en in een gro...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
EINDWONING
Bouwjaar
1973
Woonoppervlakte
124 m²
Aantal kamers
5
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: ZAANDEN10NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Prachtig en in een groene omgeving gelegen eindwoning met carport en parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning dient gemoderniseerd te worden met als voordeel dat u het naar uw eigen wens kunt inrichten. Verder heeft de woning een aangebouwde stenen berging aan de voorzijde, een beschutte achtertuin op het noordwesten, een woonkamer, dichte keuken, drie slaapkamers, een badkamer, een ruime zolder en een zonnig balkon op het zuidoosten.

De woning is centraal gelegen in Nieuw-Vennep aan een rustige, doodlopende straat in een kindvriendelijke wijk. Winkels, scholen, kinderdagverblijven, sport- en recreatiefaciliteiten liggen allemaal binnen handbereik. Ook is er een uitstekende ligging ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoerverbindingen naar Amsterdam, Schiphol, Haarlem en Leiden.

Bijzonderheden:
- Gelegen aan een rustige, doodlopende straat
- Lichte woonkamer
- Vier slaapkamers
- De woning dient gemoderniseerd te worden
- Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen
- Goede ligging ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer
- Gelegen in groene en kindvriendelijke wijk
- Project notaris: Meervaart notarissen

INDELING
Begane grond: meterkast van buitenaf bereikbaar. Entree in hal met garderobe en toilet met fontein. Een L-vormige woonkamer met een open trap en een schuifpui naar de achtertuin. De eenvoudige keuken heeft kastruimte en een afzuigkap.

Eerste verdieping: overloop met een trapkast, twee slaapkamers waarvan één met toegang tot het balkon op het zuidoosten aan de voorzijde en een slaapkamer en de badkamer aan de achterzijde van de woning. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping: ruime overloop met de opstelplaats van de C.V. ketel en de wasmachine en droger aansluiting. Verder nog een ruime slaapkamer met twee dakramen. Hier kan meer ruimte gerealiseerd worden door het plaatsen van een dakkapel.

Buiten: de woning heeft een voortuin met een carport, parkeergelegenheid op eigen terrein en een stenen berging. De beschutte achtertuin is gelegen op het noordwesten.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 400.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Bouwvorm

Soort woonhuis
Eindwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Ligging
aan park, aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
124 m²
Externe bergruimte
0 m²
Inhoud
432 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
eindwoning
€ 400.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Zaanden 10
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 1.100.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Frederiksveld 22
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 995.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Dotterbloemstraat 5