nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Verhuurd
Te huur : APPARTEMENT

Weegbreestraat 112

2153 EE NIEUW-VENNEP

€ 1.550,- P.M.
Doe een bod

Omschrijving

*** OPEN HUIS DINSDAG 14 MEI VAN 16.00 - 17.30 UUR ****** U KUNT DE WONING ZONDER AFSPRAAK BEZICHTIGEN ***FIJNE ONDERHOUDSVRIJE WONING AAN RAND CENTRUM NIEUW-VENNEPDeze onderhoudsvrije woning ligt op een rustige plek aan de rand van het centrum van Nieuw-Vennep. Lopend ben je in vijf minuten in hartje Nieuw-Vennep (winkelcentrum, restaurants, w...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
APPARTEMENT
Bouwjaar
1974
Woonoppervlakte
52 m²
Aantal kamers
2
Lees meer

Omschrijving

*** OPEN HUIS DINSDAG 14 MEI VAN 16.00 - 17.30 UUR ***
*** U KUNT DE WONING ZONDER AFSPRAAK BEZICHTIGEN ***

FIJNE ONDERHOUDSVRIJE WONING AAN RAND CENTRUM NIEUW-VENNEP
Deze onderhoudsvrije woning ligt op een rustige plek aan de rand van het centrum van Nieuw-Vennep. Lopend ben je in vijf minuten in hartje Nieuw-Vennep (winkelcentrum, restaurants, weekmarkt, overige voorzieningen). Ook loop je zo naar de voetbalvereniging, het ijsbaanterrein, een rustig park, de jaarlijkse kermis, diverse scholen of de kinderboerderij. Openbaar vervoer is om de hoek en met de auto of de fiets ben je snel op weg richting de diverse uitvalswegen.
Het aantrekkelijke van deze woning is de leuke tuin met het mooie, rustige uitzicht en omgeving. Je kijkt door de palmboom uit op het water met aan de overkant een muur van mooie bomen. Vanuit de woning loop je in 5 minuten naar de overkant waar je rechtstreeks de kinderboerderij of een rustig parkje betreedt.
Er is voldoende keuze om de hele dag in of uit de zon te zitten. ’s Morgens kun je beginnen met een heerlijke kop koffie aan de voorkant van de woning. Je kunt dan desgewenst meteen een praatje maken met de gezellige buurtjes. Daarna kun je je verplaatsen naar de achtertuin, die op het zuidwesten ligt. Vanwege de schaduw van het zonnescherm en de tropische palmboom is het in de hete zomer ook aangenaam in de achtertuin. Als je wilt ‘bakken in de zon’, doe je het zonnescherm dicht en kan je languit liggen op de ruime lounge set.

De woning bevindt zich volledig op de begane grond. Het heeft één slaapkamer, een badkamer, een aparte wc en een woonkamer (incl. slaapbank) met open keuken. De slaapkamer bevindt zich aan de voorkant van het huis. Deze blijft daardoor in de zomers lekker koel gedurende de dag. De woonkamer met open keuken is een gezellige plek om je tijd door te brengen. Je kan met een gezelschap aan de eettafel zitten of lekker languit op de slaapbank richting de tv. Via de woonkamer kijk je direct de tuin in met het mooie uitzicht op het water. De keuken is gesitueerd met uitzicht naar buiten via het zijraam van de woning.

Kortom, een fijne onderhoudsvrije woning op een toplocatie in Nieuw-Vennep. De wijze van verhuur gaat om het ontzorgen van de huurder, het bieden van een plek waar de huurder zo in kan zonder iets te hoeven regelen. Daarbij is het een gunstige locatie t.o.v. voorzieningen en uitvalswegen. Daardoor de ideale woning voor expats, doorstromers of starters.

BIJZONDERHEDEN
- Huurprijs € 1.550,- per maand
- Exclusief € 150,- servicekosten en € 240,- voorschot voor gas, elektra en Ziggo
- Twee kamerappartement op de begane grond
- Heerlijk tuin op het zuidwesten
- Vrij uitzicht over water en groen
- Centraal gelegen ten opzichte van winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen

INDELING
Begane grond:
Entree met kapstok en meterkast. Vanuit de entree kun je via een deur naar hal. Via deze hal kan je via de eerste deur direct links de slaapkamer in. Loop je verder kom je bij de deuren van de badkamer en de wc uit. Na de hal komt de woonkamer met open keuken. Via de woonkamer kan je direct de tuin in. Aan de zijkant van deze tuin zit een poort. Hierdoor kan je ten alle tijden (mits je de sleutel hebt) via de zijkant van de tuin naar binnen/buiten.

Tuin: in de ongeveer 5 m diepe achtertuin gelegen op het zuidwesten kun je heerlijk ontspannen. Achter in de tuin staat een houten lounge set inclusief kussens.

Berging: De berging bevindt zich in het gebouw zelf, hier kunnen alleen bewoners in. De berging bevat een stelling en een kast waardoor je een tal van spullen makkelijk op kan bergen. Ook is er nog genoeg plek voor een scooter of fietsen.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Verhuurd
Vraagprijs
€ 1.550
Aanvaarding
In overleg
Servicekosten
€ 390
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Bouwvorm

Soort woonhuis
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Ligging
aan water, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
52 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
169 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 1.100.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Dokter Van Haeringenplantsoen 28
BESCHIKBAAR
appartement
€ 275.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Venneperhof 17
BESCHIKBAAR
hoekwoning
€ 375.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Sikkelstraat 17