nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Onder bod
Te koop : TUSSENWONING

Grenadierspoort 32

2152 EE NIEUW-VENNEP

€ 550.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: GRENADIERSPOORT32NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Uitgeb...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
TUSSENWONING
Bouwjaar
2003
Woonoppervlakte
149 m²
Aantal kamers
5
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: GRENADIERSPOORT32NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Uitgebouwd familiehuis met aan de voorzijde vrij uitzicht gelegen aan de rand van de kindvriendelijke wijk Getsewoud-Noord. Er is een ruime woonkamer met een sfeervolle gashaard, open keuken en vier slaapkamers. De achtertuin heeft een heerlijke lounge plek met een vrijstaande berging en een achterom.

De ligging is ideaal: vrij uitzicht aan de voorzijde, openbare parkeergelegenheid en diverse speeltuintjes in de wijk. Winkelcentrum Getsewoud ligt praktisch tegenover en scholen zowel basis als middelbaar, kinderopvang en sportfaciliteiten liggen op fietsafstand. De bushalte voor de R-net snelbus naar Amsterdam, Schiphol en Haarlem ligt op loopafstand. Ook uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Uitgebouwde woning met vier slaapkamers
- Woonkamer met grindvloer en vloerverwarming
- Sfeervolle gashaard
- Royale bergzolder
- Energielabel A
- Gunstig gelegen ten opzichte van scholen, winkel en sportfaciliteiten
- In kindvriendelijke wijk nabij diverse speeltuintjes
- Oplevering in overleg, kan spoedig

INDELING
Begane grond: entree in hal met meterkast en toilet met fontein. De uitgebouwde woonkamer heeft een grindvloer met vloerverwarming, een moderne gashaard, lichtkoepels voor extra lichtinval en een schuifpui naar de achtertuin. De keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling met veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur, te weten; vijf-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie.

Eerste verdieping: overloop, een slaapkamer met trapkast aan de achterzijde en een slaapkamer met vaste kasten en de badkamer aan de voorzijde van de woning. De badkamer heeft een ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: overloop met de wasmachine- en drogeraansluiting en twee lichte slaapkamers met extra bergruimte achter de knieschotten. Middels een vlizotrap vanaf de overloop is de ruime bergzolder met de opstelplaats van de C.V. ketel bereikbaar.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Onder bod
Vraagprijs
€ 550.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Bouwvorm

Soort woonhuis
Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
149 m²
Externe bergruimte
12 m²
Inhoud
558 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
€ 2.950,- P.M.
NIEUW-VENNEP
Habanera 89
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 1.100.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Frederiksveld 22
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 995.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Dotterbloemstraat 5