nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Beschikbaar
Te koop : TUSSENWONING

Binderstraat 40

2151 BK NIEUW-VENNEP

€ 375.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: BINDERSTRAAT40NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Eengezinswon...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
TUSSENWONING
Bouwjaar
1967
Woonoppervlakte
111 m²
Aantal kamers
5
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: BINDERSTRAAT40NIEUWVENNEP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Eengezinswoning met garage in een kindvriendelijke wijk nabij het oude dorpshart van Nieuw-Vennep. De woning heeft een woonkamer, een keuken, vier slaapkamers waarvan één met dakkapel, een badkamer, veel bergruimte en een zonnige achtertuin op het zuidoosten met een stenen berging, garage en achterom.

Gunstig gelegen nabij winkelcentra "De Symfonie" en "Getsewoud", scholen, kinderopvang, sport- en recreatievoorzieningen. Openbaar vervoer verbindingen, bushalte R-net op loopafstand en NS station Nieuw-Vennep op fietsafstand, en snel aan te rijden uitvalswegen zorgen ervoor dat Amsterdam, Schiphol, Haarlem, Leiden en Den Haag goed bereikbaar zijn.

Bijzonderheden:
- Garage met aangebouwde berging
- Lichte woonkamer met sfeervolle houtkachel
- Vier slaapkamers
- Dakkapel op de tweede verdieping
- Zonnige tuin met berging en garage
- 5 Zonnepanelen met een capaciteit van 420 Wp per paneel
- Gunstig gelegen nabij het oude centrum van Nieuw-Vennep

INDELING
Begane grond: entree in tochtportaal met meterkast, hal met toilet met fontein en trapkast. De doorzonwoonkamer heeft een sfeervolle houtkachel, een houten vloer en een schuifpui naar de achtertuin. De keuken met tweezijdige opstelling heeft veel bergruimte en diverse inbouwapparatuur, te weten: vier pits gasfornuis, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken is de achtertuin ook bereikbaar.

Eerste verdieping: overloop, bergkast, wasruimte met de wasmachine en droger aansluiting en wastafel, twee slaapkamers aan de achterzijde en een slaapkamer en de badkamer aan de voorzijde van de woning. De badkamer heeft een ligbad, douche, toilet en een wastafelmeubel. Twee slaapkamers hebben een inbouwkast.

Tweede verdieping: overloop met de opstelplaats van de C.V. ketel en een slaapkamer met bergruimte en een dakkapel aan de achterzijde.

Buiten: de woning heeft een verzorgde voor- en achtertuin. De achtertuin op het zuidoosten heeft een terras met zonwering, veel groen en de garage met aangebouwde berging en een achterom.

Garage: de garage is bereikbaar via het pleintje aan de Ploegstraat en heeft een elektrische roldeur.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 375.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Bouwvorm

Soort woonhuis
Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
111 m²
Externe bergruimte
22 m²
Inhoud
388 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
tussenwoning
€ 375.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Binderstraat 40
BESCHIKBAAR
eindwoning
€ 400.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Zaanden 10
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 1.100.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Frederiksveld 22