nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Beschikbaar
Te koop : HOEKWONING

Grote Belt 233

2133 GX HOOFDDORP

€ 500.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: GROTEBELT233HOOFDDORP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Familiehuis met vier...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
HOEKWONING
Bouwjaar
1981
Woonoppervlakte
120 m²
Aantal kamers
5
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: GROTEBELT233HOOFDDORP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Familiehuis met vier slaapkamers aan een autoluwe straat in de gewilde en kindvriendelijke wijk Bornholm.
Verder is er een lichte woonkamer met open keuken, een badkamer, een voortuin met vrijstaande berging en een achtertuin met twee niveaus aan het water.

Centraal gelegen ten opzichte van openbare voorzieningen zoals winkels, scholen (zowel basis als middelbaar), kinderopvang en sportfaciliteiten. Voor de dagelijkse boodschappen gaat u naar winkelcentrum Paradijs of Skagerhof. Het grote winkelcentrum van Hoofddorp met een bioscoop, bibliotheek, theater en diverse restaurants vindt u op fietsafstand. Voor de nodige ontspanning kunt u terecht in het Haarlemmermeerse Bos of de Toolenburgse Plas. Ook openbaar vervoer (bushalte R-Net en treinstation Hoofddorp) en uitvalswegen naar de grote steden en Schiphol liggen op korte afstand van de woning.

Bijzonderheden:
- Ruime woning met vier slaapkamers
- Achtertuin met twee terrassen aan het water
- Vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer
- 8 Zonnepanelen met een capaciteit van 295 Wp per paneel
- Kunststof kozijnen met HR+++ glas
- Energielabel C
- Gelegen in kindvriendelijk wijk
- Centraal gelegen ten opzichte van scholen, winkels en sportfaciliteiten

INDELING
Begane grond: entree in hal met meterkast en toilet met fontein. De tuingerichte woonkamer heeft een open keuken, een pvc vloer met vloerverwarming en een grote schuifpui naar de achtertuin. De keuken in L-opstelling heeft veel kastruimte, een composiet werkblad en inbouwapparatuur, te weten; een Bertazzoni gasfornuis met oven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en Quooker.

Eerste verdieping: overloop, een slaapkamer en de wasruimte aan de achterzijde en een slaapkamer en de badkamer aan de voorzijde van de woning. De badkamer heeft een bad, douche-stoomcabine, toilet, dubbele wastafel en vloerverwarming.

Tweede verdieping: overloop, kast met opstelplaats C.V. ketel en twee slaapkamers, één aan de voor- en één aan de achterzijde van de woning, met bergruimte achter de knieschotten.

Tuin: de voortuin op het zuidwesten is verzorgd aangelegd en heeft een vrijstaande (fietsen)berging. De achtertuin op noordoosten bestaat uit twee terrassen op verschillende niveaus met uitzicht over het water en heeft een elektrisch zonnescherm.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 500.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Bouwvorm

Soort woonhuis
Hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
411 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
hoekwoning
€ 500.000,- K.K.
HOOFDDORP
Grote Belt 233
BESCHIKBAAR
appartement
€ 325.000,- K.K.
HOOFDDORP
Stoholm 131
BESCHIKBAAR
geschakelde woning
€ 695.000,- K.K.
HOOFDDORP
Bep van Klaverenstraat 28