nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Beschikbaar
Te koop : HOEKWONING

Colonnade 44

2134 AJ HOOFDDORP

€ 800.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: COLONNADE44HOOFDDORP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Ruime geschakelde hoek...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
HOEKWONING
Bouwjaar
2005
Woonoppervlakte
156 m²
Aantal kamers
4
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: COLONNADE44HOOFDDORP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Ruime geschakelde hoekwoning met oprit en garage in de kindvriendelijke wijk "De Pleinen" in Floriande. De woning heeft een lichte woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin op het noordoosten is verzorgd aangelegd met een overkapping en een achterom.

Gunstige ligging ten opzichte van diverse speeltuintjes voor kinderen, scholen (basis, internationaal en middelbaar), sportfaciliteiten waaronder Sportcomplex Koning Willem Alexander en winkelcentrum Floriande met een divers winkelaanbod, een gezondheidscentrum en een gezellig weekmarkt op zaterdag. Voor de nodige ontspanning kunt u terecht bij recreatiegebied "Toolenburgerplas" met strandjes, restaurants en wandelmogelijkheden of het Haarlemmermeerse Bos.
Bushaltes met aansluiting op R-net, de snelle busverbinding naar Haarlem, Schiphol en Amsterdam, liggen op loopafstand. Ook de snelwegen A4, A5, A9 en A10 liggen op korte afstand waardoor Schiphol, Amsterdam, Haarlem en Leiden ook per auto snel bereikbaar zijn.

Bijzonderheden
- Geschakelde hoekwoning in kindvriendelijke wijk
- Garage met oprit en op afstand bedienbare deur
- Lichte tuingerichte woonkamer
- Drie slaapkamers met mogelijkheid tot vier of vijf kamers
- Achtertuin op het noordoosten met overkapping en door de open ligging bijna de hele dag zon
- 13 Zonnepanelen (2023) met een totale capaciteit van 4000 KwH per jaar
- Energielabel A
- Schilderwerk binnen en buiten gedaan in 2023
- Slechts 9 van dit gewilde type woning in de hele wijk
- Parkeergelegenheid op eigen terrein met publieke laadpalen voor elektrische auto
- Gelegen nabij plantsoen met speelplaatsje

INDELING
Begane grond: entree in een hal met meterkast en toilet met fontein. De tuingerichte woonkamer heeft een keramische vloer, een trapkast en een schuifpui naar de achtertuin.
De royale keuken in U-vorm heeft veel bergruimte, een hardstenen werkblad en diverse inbouwapparatuur, te weten; een keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Er is ook nog voldoende ruimte voor een eettafel.

Eerste verdieping: overloop met separaat toilet en de badkamer met een ligbad, douche en wastafelmeubel. Twee slaapkamers die zich uitstrekken over de gehele breedte van de woning en kunnen eventueel gesplitst worden. Beide slaapkamers hebben rolluiken waarbij die aan de voorzijde elektrisch bedienbaar is en die kamer heeft ook een wastafel en Frans balkon.

Tweede verdieping: ruime overloop, slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel met een elektrisch rolluik en twee ramen met een Frans balkon waardoor je in de ochtend en middag in de zon kunt zitten en aan de achterzijde de wasruimte met de opstelplaats van de C.V. ketel, de zonneboiler en de wasmachine en droger aansluiting. Op de overloop kan eventueel nog een inloopkast of kleine badkamer gerealiseerd worden.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 800.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Bouwvorm

Soort woonhuis
Hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
156 m²
Externe bergruimte
0 m²
Inhoud
647 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
hoekwoning
€ 800.000,- K.K.
HOOFDDORP
Colonnade 44
BESCHIKBAAR
geschakelde woning
€ 695.000,- K.K.
HOOFDDORP
Bep van Klaverenstraat 28
BESCHIKBAAR
hoekwoning
€ 500.000,- K.K.
HOOFDDORP
Grote Belt 233