nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Beschikbaar
Te koop : GESCHAKELDE WONING

Bep van Klaverenstraat 28

2134 CM HOOFDDORP

€ 695.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: BEPVANKLAVERENSTRAAT28HOOFDDORP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars....

Lees meer

Kenmerken

Soort object
GESCHAKELDE WONING
Bouwjaar
2005
Woonoppervlakte
169 m²
Aantal kamers
5
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: BEPVANKLAVERENSTRAAT28HOOFDDORP.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Royaal geschakeld herenhuis met garage en parkeergelegenheid op eigen terrein in de populaire en kindvriendelijke wijk Sportdorp-West. Aan de achterzijde ligt een groenzone en water wat zorgt voor veel privacy. Er is een ruime woonkamer met open keuken, een serre, vier slaapkamers, een badkamer en een ruime zonnige achtertuin met achterom.

De ligging is heel gunstig ten opzichte van scholen (basis, middelbaar, internationaal), winkelcentrum Floriande, de bibliotheek en sportfaciliteiten zoals Sportcomplex Koning Willem-Alexander, honkbalstadion, rugby- en diverse voetbalverenigingen. Voor de nodige ontspanning kun je terecht bij de recreatiegebieden Toolenburgerplas en Het Haarlemmermeerse Bos met wandelpaden, restaurants en strandjes. Ook openbaar vervoer en uitvalswegen zijn snel bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Geschakeld herenhuis met garage en parkeerplaats
- Royale woonkamer met open keuken en tuinkamer (serre)
- Begane grond voorzien van vloerverwarming
- Vrij uitzicht aan de achterzijde
- Acht zonnepanelen waarvan er zes achterblijven
- Energielabel A
- Gunstig gelegen ten opzichte van scholen, winkels en sportfaciliteiten
- Op fietsafstand van Toolenburgerplas en Haarlemmermeerse Bos

INDELING
Begane grond: entree in de hal met meterkast, toilet met fontein en toegang tot de garage. De ruime uitgebouwde woonkamer is heerlijk licht en heeft een gezellige aangebouwde tuinkamer en een open keuken. De open keuken in L-opstelling heeft voldoende bergruimte, een granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur, te weten: elektrische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer, Quooker en vaatwasser.

Eerste verdieping: overloop met separaat toilet, bergkast met de C.V. ketel, twee ruime slaapkamers waarvan één met een vaste kastenwand aan de achterzijde en een slaapkamer en de badkamer met ligbad met whirlpool, douche en dubbele wastafel in een meubel aan de voorzijde van de woning.

Tweede verdieping: ruime overloop met bergruimte, opstelplaats van de zonneboiler en de wasmachine aansluiting. Verder nog een ruime lichte slaapkamer.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 695.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Bouwvorm

Soort woonhuis
Geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
169 m²
Externe bergruimte
0 m²
Inhoud
686 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
geschakelde woning
€ 695.000,- K.K.
HOOFDDORP
Bep van Klaverenstraat 28
BESCHIKBAAR
hoekwoning
€ 800.000,- K.K.
HOOFDDORP
Colonnade 44
BESCHIKBAAR
hoekwoning
€ 500.000,- K.K.
HOOFDDORP
Grote Belt 233