nl
  • en
  • nl
  • hi
  • zh-CN
  • ru
  • de
  • es
  • fr
Verkocht
Te koop : TWEE ONDER EEN KAPWONING

Nederveldstraat 11

2157 PL ABBENES

€ 435.000,- K.K.
Doe een bod

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: NEDERVELDSTRAAT11ABBENES.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.Twee-onder-één...

Lees meer

Kenmerken

Soort object
TWEE ONDER EEN KAPWONING
Bouwjaar
1968
Woonoppervlakte
115 m²
Aantal kamers
5
Lees meer

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Bekijk deze woning op: NEDERVELDSTRAAT11ABBENES.NL Deze website is een extra service van Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Twee-onder-één kapwoning met garage aan een rustige straat in het landelijke Abbenes. De woning heeft een lichte woonkamer met open keuken en aangrenzende bijkeuken, vier slaapkamers, een badkamer, twee dakkapellen en een zonnige tuin op het oosten met een overkapping. Voor de garage is een oprit met parkeergelegenheid op eigen terrein.

Abbenes is centraal gelegen in de Randstad en heeft kinderopvang, een basisschool, de tennisclub, de voetbal en darts genaamd SVA, de kaart- en knutselclub, een huisartsenpraktijk en plannen voor padel banen en een wandelbos. Door de centrale ligging bent u snel op de Kagerplassen, in de Bollenstreek, aan het strand en in Nieuw-Vennep en Hoofddorp met hun voorzieningen. Daarbij is er een goede aansluiting op de snelwegen A4 en A44 naar Amsterdam, Schiphol, Leiden en Den Haag.

Bijzonderheden:
- Gelegen aan een rustige straat in het landelijke Abbenes
- Twee-onder-één kapwoning met garage
- Diepe zonnige tuin met sfeervolle overkapping
- Twee dakkapellen
- Tien zonnepanelen met een capaciteit van 375 Wp per paneel
- Energielabel C (voor het plaatsen van de zonnepanelen)
- Centraal gelegen in de Randstad nabij de Kagerplassen, de Bollenstreek en het strand
- Gezellige en enthousiaste oranjevereniging en dorpshuis met genoeg activiteiten

INDELING
Begane grond: entree in hal met meterkast en toilet met fontein. De lichte woonkamer heeft een lichte vloer en open keuken met voldoende kastruimte en inbouwapparatuur, te weten; elektrische kookplaat, afzuigkap, combi-oven en koel-vriescombinatie. In de aangrenzende bijkeuken is de wasmachine, droger en vaatwasser aansluiting en de deur naar de verzorgd aangelegde achtertuin op het oosten met een heerlijke overkapping.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers waarvan één met een inloopkast aan de voorzijde en een slaapkamer en de badkamer aan de achterzijde van de woning. De badkamer heeft een ligbad, douche, toilet, wastafelmeubel en vloerverwarming.

Tweede verdieping: overloop met bergruimte, opstelplaats van de C.V. ketel en een ruime slaapkamer met een dakkapel aan de voor- en achterzijde.

Garage: de garage heeft openslaande deuren en een loopdeur naar de achtertuin. Op de oprit is parkeergelegenheid voor twee auto's op eigen terrein.

* English translation in brochure


Kenmerken

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 435.000
Aanvaarding
In overleg
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Bouwvorm

Soort woonhuis
Twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Ligging
in woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²
Externe bergruimte
0 m²
Inhoud
372 m³

Media

Kaart en buurt

CBS statistieken

------

Brochure

U kunt de brochure hier downloaden

Download

Neem contact op

Vergelijkbare woningen

BESCHIKBAAR
tussenwoning
€ 435.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Frederiksveld 43
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 1.050.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Zuiderdreef 53
BESCHIKBAAR
vrijstaande woning
€ 1.100.000,- K.K.
NIEUW-VENNEP
Dokter Van Haeringenplantsoen 28